Jambalaya med korv och risoni

Jambalaya med korv och risoni är en superenkel och snabblagad variant av den klassiska rätten. Den bjuder på kreolska smaker utan krångel och passar perfekt som en smakrik vardagsmiddag. Ananas ger rätten en söt smak som passar ypperligt till de lite kryddiga smakerna. Är du ute efter klassikern? Prova det klassiska receptet på jambalaya.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2011

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3164 KJ / 755 kCal
Fett40.9 g
Kolhydrater62.2 g
Protein32.1 g

Kommentarer
10 stKryddig och jättegod rätt. Enkel och snabb att göra. Använde vegetariska kabanoss, tog bort ananas och gurka men lade istället till en liten burk majs.
Agneta
Bra smak men efter avsmakning tillsatte jag en hel chili istället för en halv för lite mera hetta och då tycker jag att den blev ännu bättre. Enda nackdelen är att de blev en ”torr rätt” (för mig i alla fall). Skulle kanske kunna vara lite mera vätska i den av något slag.
Leif
Behövs mer kryddor, men annars gott.
Julia
Bytte ut risoni mot bulgur, blev minst lika gott
Camilla
Jättegod!
Emelie
Fantastiskt gott! Detta gick hem hos hela familjen!
Gisella
Mer krydd!
Nathalie
Nja, jag tyckte detta var för mesigt, behövs mer krydda. Gillade inte heller riktigt risonin, skulle vara godare med vanligt ris i, blev lite slemmig konsistens.
Betty ulrika
Mycket gott, vi bytte risonin mot ris för att få det glutenfritt.
Sofia
Suveränt gott och mycket enkel att laga till
Lena