Fish’n chips - Frasig fisk med remouladsås och potatisklyftor

Betyg 3.2 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fish’n chips - Frasig fisk med remouladsås och potatisklyftor

Fish´n chips är typisk snabbmat i länder som England, Kanada och Australien. Fisken är panerad i corn flakes för att bli riktigt frasig och potatisen rostas i ugnen. Till detta serveras citronspetsad färsk spenat och hemmagjord remouladsås.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2012

Fish’n chips - Frasig fisk med remouladsås och potatisklyftor

Ingredienser

4 portioner
600 g hokifilé
900 g sparrispotatis
3 msk olja
salt
nymalen svartpeppar
1 dl turkisk yoghurt
1/2 msk senap
2 msk kapris
1 ägg
3 dl corn flakes
1 påse färsk bladspenat
1 citron

Gör så här

00:30:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Barnen älskade det! Får öka mängden fisk till nästa gång.

    Malin

Näringsvärde per portion

Energi2987 KJ / 753 kCal
Fett31 g
Kolhydrater75.1 g
Protein28.5 g

Testa liknande recept

  • Dillfisk med tapenade
    Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thailändsk soppgryta
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thaigryta med hoki och grönsaker
    Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad