Dillfisk med tapenade

Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
7
Dillfisk med tapenade

Förtjusande foliepaket fyllda med hokifilé, potatis, tomater, dill och tapenade. Ett paket fullt av ljuvliga dofter och smaker. Till din dillfisk serverar du kokt broccoli.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Dillfisk med tapenade

Ingredienser

4 portioner
400 g  fryst hokifilé
600 g  kokt potatis
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
1 dl  tapenad
2   tomater
2 msk  fryst, hackad dill
broccoli

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Gör så här

Tips

Koka potatisen kvällen före och lägg fiskblocket att tina i kylen på morgonen så går middagen snabbt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Om man bara skär den tinade fisken, alt delar upp i filéer, blir den klar i tid. Jättegott! Tonåringen som avskyr både fisk och potatis erkände att det var gott!

Sara

2011-08-09

Trots att fisken var tinad innan så blev den inte klar på angiven tid. Jag höjde då värmen och hade fisken inne i ugnen ca 60 minuter. God när den väl blev färdig...

Emma

2010-11-29

Jag hade nog fisken i ugnen ca, 2 tim. Mycket gott resultat.

Ann-mari

2010-01-12

Testa liknande recept

Frasiga fiskkakor med chilifräst broccoli
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos
Betyg 3.5 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabbrimmad hoki med sparris och limesky
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga