Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd

Snabblagad och supersmarrig hamburgare med indisk touch av curry och mango chutney. Lägg i ett grillat naan och fyll upp brödet med yoghurtssås, pickles och färska grönsaker. Klart på ett kick!

Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl  mango chutney
2 dl  turkisk yoghurt
1   litet isbergssalladshuvud
4   frysta hamburgare (à 190 g)
flingsalt
svartpeppar
4 tsk  curry
4   naanbröd
2 dl  avrunnen pickles

Till servering

tomater
rödlök

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på hamburgarna och naanbrödet. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt och ev mjölkfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja) och naanbrödet mot lämpligt mjölkfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3033 KJ / 728 kCal
Fett42.3 g
Kolhydrater50.6 g
Protein35.4 g

Testa liknande recept

Grillad hamburgare Mango Style
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tacoburgare
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Burgare med grillad chilihalloumi och ajvardressing
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cheeseburgare med brie, pestokräm och grillad sparris
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad hamburgare tex mex style
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Amerikansk hamburgerdressing
Betyg 2.9 av 5.
665 personer har röstat
Under 15 min att tillaga