Bild laddas
För alla hudtyper

NIVEA

Missa inte den nya produktserien LUMINOUS630 som synligt minskar pigmentfläckar i ansiktet.

Bild laddas
Visste du att..

Lär dig mer om NIVEA

NIVEA är ett ledande globalt företag inom hudvård och har sedan starten 1911 haft som mål att erbjuda bättre hudvård för alla, oavsett hudtyp. Huden utsätts för mycket varje dag och har olika behov genom livet beroende på hudtyp, klimat och ålder. Detta speglar NIVEAS produktsortiment som erbjuder ett heltäckande utbud av vård för ansikte och kropp. 

Med över 100 år erfarenhet av hudvård utvecklar NIVEA produkter i samråd med forskare, för att erbjuda hudvårdsprodukter som är effektiva och säkra för din hud. 

Bild laddas
Minska och motverka pigmentfläckar

Behandla dina pigmentfläckar hemma i badrummet

LUMONOUS 630 är en ingrediens som har dubbelverkande effekt och verkar både på befintlig pigmentering och förhindrar uppkomsten av nya fläckar genom att balansera ny pigmentproduktion i huden.

Alla produkterna i serien bidrar till att tydligt minska synliga pigmentfläckar och är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Produkterna består av vegansk formula.

Tillsammans med forskare

Allt om LUMINOUS630

Få reda på varför NIVEA valde namnet LUMINOUS630 och hur ingrediensen minskar pigmentfläckar. Resultatet av mer än 10 år forskning. 

Nya produkter från NIVEA hos ICA

Bild laddas

Serum

Ett serum som synligt minskar pigmentfläckar och innehåller den högsta dosen av LUMINOUS630. Serumet balanserar ny melaninproduktion för att förhindra uppkomsten av nya fläckar.

Bild laddas

Dagkräm

Dagkräm som synligt minskar pigmentfläckar och innehåller SPF50, hyaluronsyra och E-vitamin. Dagkrämen balanserar ny melaninproduktion för att förhindra uppkomsten av nya fläckar.

Bild laddas

Nattkräm

Nattkräm som synligt minskar pigmentfläckar och innehåller hyaluronsyra. Under natten bidrar hyaluronsyran till återuppbyggnad av huden och resultatet blir en jämn och strålande hud med en balanserad hudton.

Lär dig mer om LUMINOUS630 och pigmentfläckar