Bild laddas
Simple goodness

Heinz

Upptäck världens smaker och ta dina maträtter till nya höjder med Heinz produkter av hög kvalitet. Läs mer och följ med på en spännande smakresa!

Handla majonnäs
Bild laddas
Bild laddas
Över 150 år av såsexpertis

Lär dig mer om Heinz

Historien om hur Heinz blev ett av världens mest älskade livsmedelsvarumärken startade för över 150 år sedan. Heinz tomatketchup lanserades 1876 i USA och såldes då som ”catsup”.

Heinz arbetar ständigt med att utforska nya sätt att förbättra och förnya den otroliga smaken av sina produkter. Dom ser till att matcha trender och tillgodose nya behov, vilket är kärnan i allt som Heinz gör. Det har inneburit allt från att introducera produkter med lägre socker och salt, till införande av ett ekologiskt sortiment och lanseringen av vegansk majonnäs.

Bild laddas
Inte bara ketchup

Heinz amerikanska majonnäs

De flesta känner till Heinz oemotståndliga tomatketchup, men visste du att Heinz också har [Seriously] - Good Mayo?!  Med sin gedigna expertis har såsexperten utvecklat det absolut bästa receptet på majonnäs, som passar perfekt till allt från smörgåsen, salladen och burgaren till sillen.

Nu har Heinz dessutom utvecklat en vegansk majonnäs, med ingredienser av 100% naturligt ursprung för 100% fantastisk smak.

Nya produkter från Heinz

Bild laddas

Heinz Vegansk Mayo Classic

Heinz Veganska Mayo, ett växtbaserat alternativ till klassisk majonnäs, med ingredienser av 100% naturligt ursprung.

Bild laddas

Heinz Vegansk Mayo Chilli

Heinz Veganska Mayo med smak av chili. Ett växtbaserat alternativ till klassisk majonnäs, med ingredienser av 100% naturligt ursprung.

Bild laddas

Heinz Vegansk Mayo Aioli

Heinz Veganska Mayo med smak av aioli. Ett växtbaserat alternativ till klassisk majonnäs, med ingredienser av 100% naturligt ursprung.