Frågor och svar om Papricaklubben

Vad är Papricaklubben? Vad får man som medlem?
Alla barn som är medlemmar i vår familjeklubb får vår klubbtidning flera gånger om året. Tidningen Buskul får de lite yngre barnen, 0-7 år, och Like går till de lite äldre barnen 8-12 år. Vi uppmärksammar även när ditt barn fyller år. Vi skickar ut allt till dig som är förälder och stammis på ICA. Självklart är det gratis att vara med i klubben.

Genom din lokala ICA Kvantumhandlare kan du som förälder få information om event som händer i butik, ex. roliga tävlingar.

Varför har mitt barn inte fått något kort på sin födelsedag?
Om du som vårdnadshavare inte har identifierat dig som stammis de senaste tre månaderna i en ICA-Kvantumbutik så har vi tyvärr ingen koppling till dig och en butik. Därför har vi inte kunnat skicka ut något födelsedagskort.

Det kan även vara så att vi tagit ut lista på de barn som fyllt år innan du blev medlem, då har vi tyvärr missat ditt barns födelsedag. Kontakta gärna ICAs kundkontakt så hjälper vi dig. 033-47 47 90 eller via e-post kundkontakt@ica.se

Varför har jag fått ett födelsedagskuvert från en ICA Kvantum som ligger fler mil bort?
När ditt barn fyller år skickar vi ut ett grattiskort från de ICA Kvantum-butiker som du som vårdnadshavare har handlat på de senaste 3 månaderna. Du måste ha identifierat dig som stammis för att köpet ska ha registrerats på ditt hushåll.

Hur anmäler jag mitt barn till Papricaklubben?
Du ansöker via www.ica.se/kvantum/papricaklubben

Finns det någon åldersgräns för Papricaklubben?
Du kan anmäla ditt barn i åldern 0-12 år.

Varför är alla utskick från Papricaklubben adresserat till mig som förälder?
Vi adresserar allt vi skickar ut om Papricaklubben till vårdnadshavaren. Det är du som avgör om du vill ge vidare det vi skickar ut till ditt barn.

Hur avanmäler jag mitt barn från Papricaklubben?
Kontakta ICAs kundkontakt så hjälper vi dig. 033-47 47 90 eller via e-post kundkontakt@ica.se

Hur ändrar jag mina adressuppgifter?
Vårt adressregister uppdateras automatiskt gentemot folkbokföringsregistret. Önskar du ändra folkbokföringsadress, permanent eller tillfälligt, ber vi dig kontakta Skattemyndigheten på din ort.

Varför får jag information från en ICA Kvantumbutik som ligger på andra sidan Sverige?
Du har under de senaste 3 månaderna handlat på denna ICA Kvantumbutik.

Jag har förlorat mitt klubbkort, vad gör jag för att få ett nytt?
Kontakta ICAs kundkontakt så hjälper vi dig. 033-47 47 90 eller via e-post kundkontakt@ica.se

Varför måste ni ha mitt barns hela personnr?
Vi behöver hela ditt barns personnr då vi gör en körning mot folkbokföringsregistret innan vi skickar ut klubbtidning, klubbkort med mer. Detta gör att vi automatiskt får din nya adress när du flyttat eller ditt nya namn när du har bytt namn. Via folkbokföringssystemet får vi även uppgifter om avregistrering från folkbokföringen på grund av flyttning utomlands, dödsfall eller annat.

Kan jag anmäla mitt barn om jag eller barnet har skyddad identitet?
Nej tyvärr inte. Sättet vi hämtar namn- och adressuppgifter till Papricaklubben på möjliggör inte att vi hämtar uppgifter från personer med skyddad identitet.

Hur gör jag för avregistrera mitt barn?
Vill du avregistrera ditt barn från Papricaklubben? Kontakta ICAs kundkontakt så hjälper vi dig. 033-474790 eller via e-post kundkontakt@ica.se