Jordgubbar, manchego: Pastöriserad FÅRMJÖLK, salt, kalciumklorid, syrningskultur, löpe, konserveringsmedel E-1105 (från ÄGG) ytbehandlingsmedel E-235. Fetthalt 32%. Queso de cabra: Pastöriserad GETMJÖLK, salt, mjölksyrakultur, kalciumklorid, löpe, konserveringsmedel: E202 och E235, färgämne: E172 (i ostskorpan) Fetthalt 35%. Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, salt, vitlöksgranulat 1, 1%, vatten, persilja, gräslök, svartpeppar, syrningskultur. Appenzeller: Opastöriserad KOMJÖLK, salt, syrningskultur, löpe. Schweizisk hårdost tillverkad av obehandlad mjölk i Schweiz Fetthalt 48%. Blåbär, Fikon, socker, förtjockningsmedel (E440), citronjuice från koncentrat. Prosciutto crudo: Skinka (av gris), salt. Salami milano: Griskött, salt, socker, druvsocker, kryddor och örtkryddor, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E252, E250). Bruschettaskinka: Griskött 96%, Bruschetta kryddblandning 2% (tomatflingor, vitlök, salt, paprika, oregano, basilika, lök, olivolja), niritsalt (koksalt, konserveringsmedel: E250), maltodextrin, dextros, surhetsreglerande medel (E331), antioxidationsmedel (E301), stabiliseringsmedel (E450), aromer, krydda (vegetabiliskt hydrolsalt), rök. VETEMJÖL, SMÖR 28%, GOUDAOST och EDAMOST 14%, EMMENTALOST 5%, salt, SKUMMJÖLKSPULVER, peppar, SENAPSFRÖ, färgämne (E160b). Kan innehålla spår av nötter, jordnötter och sesamfrön. Basilika.