![Leverpastejsmacka på gärdebykaka](https://assets.icanet.se/images/f_auto,q_90/$coordinate_1,x_240,y_0,w_1440,h_1440,c_crop/c_limit,w_1000,e_sharpen:100/v1701862566/pronto/1003419/icacatering/rmkmouko2r6nqwb7fzxh/leverpastejsmacka.webp)
LeverpastejsmackaICA Maxi Mora
Beskrivning
Leverpastejsmacka på gärdebykaka med smörgåsgurka, paprika och ärtskott
Mer information
Gärdebykaka: VETEMJÖL, vatten, siktat RÅGMJÖL, sirap, jäst, rapsolja, VETEGLUTEN, salt, kryddor, (anis, fänkål), VETEstärkelse, druvsocker. Leverpastej (22, 5%): Grislever (31%), fett från gris, MJÖLK, vatten, VETEMJÖL, potatismjöl, rapsolja, MJÖLKPULVER, salt, socker, tryffelersättning (champinjoner, fårticka), kryddor och kryddextrakt (bla. Ingefära, muskotnöt, nejlika), druvsocker, maltodextrin, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250). Smörgåsgurka: Gurka* 62%, socker, vatten, ättika, salt, SENAPSFRÖ, aromer, naturliga aromer, Gurkmejaextrakt. Smör: växtoljor (raps, solros), vatten, kokosolja, salt (0, 8%), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, lecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitamin A och D. Krispsallad, ärtskott, paprika.