
Smörrebröd st:agurICA Maxi Malmö
Mer information
Dansk rugbröd: surdeg av RÅG 37% (vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 18% , malt av KORN surdegskultur), RÅGKÄRNOR 19%, vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 14% , siktat RÅGMJÖL, ströbröd (RÅG OCH VETE ), jäst, maltsirap av KORN, salt (jordberikat), ättika, surdegspulver(FULLKORNSRÅGMJÖL, surdegskhultur), rapsolja, jäst, VETEMJÖL, malt av KORN, beströdd med RÅGFLINGOR. Smör: vatten, 39%, vegetabiliskolja (Palm, raps 17%), KÄRNMJÖLK (5%) salt (1, 5%) modifierad majsstärkelse, emulgeringsmedel (mono-och diglycerider av fettsyror, solrosfrön) konserveringsmedel (KALIUMSORBAT) syra, (mjölksyra) naturlig arom, vitaminer (A. D). fikon, socker, vatten, äpplejuice, geleringsmedel (pektin), syra, (citronsyra), konserveringsmedel (Kaliumsorbat). salladsblad, Vindruva röd eller grön.