
Smörrebröd räkorICA Maxi Malmö
Mer information
Dansk rugbröd: surdeg av RÅG 37% (vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 18% , malt av KORN surdegskultur), RÅGKÄRNOR 19%, vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 14% , siktat RÅGMJÖL, ströbröd (RÅG OCH VETE ), jäst, maltsirap av KORN, salt (jordberikat), ättika, surdegspulver(FULLKORNSRÅGMJÖL, surdegskhultur), rapsolja, jäst, VETEMJÖL, malt av KORN, beströdd med RÅGFLINGOR . Handskal. RÄKOR Feldts: RÄKOR (Pandalus Borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel E330, E331, konserveringsmedel E211, E202, socker. ÄGG, Majonäs: Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGG, socker, SENAPSFRÖ, vinäger, ättika, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), surhetsreglerande medel E330 konserveringsmedel( E202), kryddor. Dekorerade med: Citron, salladsblad, dill