Till sidans innehåll
Maxi ICA Stormarknad Karlskrona
KontaktKallskänk: 0455-365727 Bageri 0455-365724Adress Verkövägen 5. Postnummer 371 60 . Postort Lyckeby

Catering för alla tillfällen!

Hej på er! Välkomna till vår Cateringsida!

Med solen i zenit och en kittlande sommarvind i luften, vill vi i Köket & Bageriet skicka er en smakfull sommarhälsning! Vi hoppas att denna säsong av soliga dagar och avkoppling kommer att fylla era liv med glädje och njutning.

Sommar är en tid för samlingar, fester och festligheter. Oavsett om ni planerar en intim trädgårdsfest, en strandpicknick eller en företagsbarbecue, finns vi här för att göra er sommarupplevelse extra speciell. Vår passion för mat och service drivs av er nöjdhet och vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar.

Vårt team av erfarna kockar, bagagare, konditorer och cateringpersonal står redo att skapa en gastronomisk upplevelse som kommer att förvåna era smaklökar. Med färska och högkvalitativa råvaror skapar vi tårtor och buffér som är både välsmakande och visuellt tilltalande. Vi strävar efter att erbjuda en meny som passar just era önskemål och behov, oavsett om det handlar om traditionella sommarrätter eller spännande kulinariska överraskningar.

Så låt oss tillsammans skapa minnesvärda sommarstunder, där ni kan slappna av och luta er tillbaka medan vi tar hand om maten. Vi lovar att er tillställning kommer att bli en smakupplevelse utöver det vanliga.

Vi önskar er en strålande sommar fylld av god mat, skratt och oförglömliga stunder tillsammans med era nära och kära!

Med smakfulla hälsningar

Just nu

SOMMAR

Perfekt tillfälle att bjuda in nära & kära på fest

Ta mig dit!

Dax för kalas?

Vi har den perfekta tårtan för barnkalaset!

Ta mig dit!