
Smörgåstårta ost & skinka ICA Kvantum Trossen
Klassisk smörgåstårta med ost & skinka!
Bitar
Variant
Mer information
Landgångsbröd: Mjöl (vete, siktad råg), vatten, sirap, jäst, rapsolja, salt, surdeg av vete, vetegluten, malt av korn. Lager 1 & 3: (Rapsolja, alspånsrökt skinka 23% (skinka, vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (natriumdifosfat), konserveringsmedel (natriumnitrit)), äpple, vatten, lök, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, opastöriserad HÅRDOST 1, 2%, OSTPULVER 1, 2%, ättika, gräslök, socker, salt, libbsticka, kryddor, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat), arom (skinka, rök). ) Lager 3: (Grekisk YOGHURT (pastoriserad MJÖLK & GRÄDDE, MJÖLKPROTEIN, yoghurtkultur). Leverpastej : Grislever (31%), vatten, grisspäck, griskött, modifierad potatisstärkelse, majsmjöl, salt, potatisfibrer, cikoriarotfibrer, socker, lök, druvsocker, kryddor, konserveringsmedel (E200), jästextrakt, kryddextrakt. )Bostongurka: gurka, socker, lök, ättika, paprika, modifierad stärkelse, salt, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel (kaliumsorbat), stabeliseringsmedel (kaliumklorid), kryddextrakt, kryddor, färgämne (E141, riboflavin), kan innehålla spår av GLUTEN). salt, peppar). Kantkräm: Grekisk YOGHURT (pastoriserad MJÖLK & GRÄDDE, MJÖLKPROTEIN, yoghurtkultur & gräslök. Rökt skinka: Skinka 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel (E325, E301), stabiliseringsmedel (E451), kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel (E250). Brieost Vitmögelost: Pastöriserad KOMJÖLK, salt, syrningskultur, peniciullium candidum, vetabiliskt ystenzym Salami Milano: Griskött*, salt, druvsocker, kryddor (vitpeppar, kanel, muskot, muskotblomma, koriander, kryddnejlika, stjärnanis, enbär, rosmarin, kummin, lagerblad), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E252, E250), torkad vitlök, mjölksyrakultur. Till 100 g färdig produkt har 143 g köttråvara använts. *Fött, uppfött, slaktat i Italien. . Ost Jämtgårds skivad: Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid. Krispsallad, tomat, gurka, passionsfrukt, apelsin, basilika.