Bröd: Råg 42%, vatten, solrosfrön 6%, joderat salt, vetekli, syra (E270, E262), konserveringsmedel (E200, E282). Matjessill: Kryddade hela SILLFILÉER* (Clupea harengus) 53% (salt 7%, svartpeppar, kanel, ingefära, sandelträ, kryddpeppar, oregano), vatten, socker, surhetsreglerande medel (ättikssyra, E270), röd vinättika, konserveringsmedel (E211), kryddextrakt (sandel, oregano), dillarom. *Fiskad i Nordostatlanten, fångstzon 27. Kokta och skalade ÄGG, vatten, surhetsreglerande medel (citronsyra). Ägg från frigående höns. Gräddfil: Högpastöriserad Grädde*, syrningskultur. *Ursprung Sverige. Picklad rödlök: Rödlök 48%, vatten, socker, salt, surhetsreglerande medel (E260). Smör: (pastöriserad GRÄDDE*, mjölksyrakultur) 62%, rapsolja 24%, vatten, salt, vitamin A, vitamin D. *Ursprung: Sverige. Krispsallad.