PrinsesstårtaICA Kvantum Kvissleby
Beställ minst tre dagar innan leverans, första möjliga leveransdag 30 Jul.
Antal, lägg till eller ändra eller antalet Prinsesstårta, 220 kronor styck
Totalt, 1 artikel, 220 kronor
Beskrivning
Klassisk kalastårta med grön marsipan, fylld med hallonsylt, vaniljkräm och vispgrädde. Dekorerad med vacker marsipanros och dubbla, handgjorda blad.
Tillverkas av Lindhs bageri i Jättendal.
På bilden visar vi ett serveringsförslag. Produkten kan skilja sig något i verkligheten.
Vi har ambitionen att alltid ge Dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och vi ber Dig därför att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning.
Mer information
VETEMJÖL, socker, ÄGG, stärkelse (VETE, ris), fuktighetsbevarande medel modifierad glycerol, stärkelse, bakpulver, (E450, E500), emulgeringsmedel (E471, E475, E433), Invertsocker, salt, konserveringsmedel (E261, E202), skumMJÖLKspulver enzym, naturlig arom, GRÄDDE, vaniljkräm(KÄRNMJÖLK, socker, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse, vatten, aromer (naturlig vaniljarom), salt, konserveringsmedel E202, färgämne E160a), hallonsylt(socker 54%), hallon(30%), vatten, hallonkoncentrat 1%, förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E330, E331, E333), konserveringsmedel E202, arom), grön marsipan, (socker, MANDEL 23%, glukossirap, sorbitol, vatten, sirap, stabiliseringsmedel (E418 och invertas), konserveringsmedel E202, färgämne (E161b, E133), arom), dekorflorsocker, (majsstärkelse socker, vegetabiliskt fett(palmolja)).
Innehåll i tårtbotten vid glutenfri: anslagsmix glutenfri(Socker, glutenfri_vetestärkelse, modifierad stärkelse, glukossirap, ÄGGVITEPULVER, risstärkelse, bakpulver E450, E500, emulgeringsmedel E475, E471, stabiliseringsmedel E466, färgämne E160a), ÄGG, vatten. (OBS! Tillverkning av tårtor med glutenfri tårtbotten sker i samma lokaler som alla andra konventionella tårtor tillverkas i. Detta gör att tårtorna inte kommer vara helt fria från gluten)
Innehåll vid laktosfri grädde: Högpastöriserad GRÄDDE*, stabiliseringsmedel(E407), laktasenzym