Vi gillar samhällsengagemang!

För oss handlar ett gott liv om mer än bara god mat. Tillsammans med er kunder kan vi ta vårt samhällsansvar och stötta föreningar, klubbar och organisationer som ger energi, hjälper och lyser upp vardagen på olika sätt.

Sundbybergs IK och Sundbybergs IK Parasport

För att Sundbybergs IK ska kunna ta hand om alla sina medlemmar på bästa sätt får de alltid rabatt när de handlar hos oss. Vi är även huvudsponsor och säljer sponsorpåsar till förmån för Sundbybergs IK Parasport.

Advisory board

Advisory board finns till för att hjälpa ensamkommande flyktingbarn. Vi i butiken är med och aktivt stöttar genom att erbjuda praktikplatser samt hjälp med det sociala, vi ser till att barnen enklare ska kunna träffas, umgås och komma in i samhället på ett bra sätt.

Ungdomsenheten i Sundbyberg

Närmare hälften av våra medarbetare är under 25 år och har kommit till oss via ungdomsenheten i Sundbybergs kommun. Ett fungerande samhälle där ungdomarna får chansen till ett första jobb är väldigt viktigt för oss. Vi tror på det faktum att om samhället omkring oss mår bra, mår även vår verksamhet bra.

Rosa bandet

Ihop med centrala ICA samlar vi, tillsammans med er kunder, in miljontals kronor varje år som går raka vägen till Rosa bandet och kampen mot bröstcancer.

Röda korset 

När du pantar dina flaskor och burkar hos oss har du inte bara gjort en insats för miljön, du har dessutom fått tillbaka några slantar. Dessa kan du välja att skänka till Röda korset genom vår gåvoknapp på pantmaskinen. Du kan dessutom skänka övervarande kronor i våra bössor vid kassan eller skicka bidrag direkt via centrala ICA.

Barncancerfonden

Vid juletid köps och delas fina klappar. Här i butiken hoppar vi över fysisk klappsutdelning och ger istället våra gåvor till Barncancerfonden.