Våra avdelningar

På ICA Supermarket Sjöstaden är vi angelägna om att ha ett stort sortiment av varor i våra avdelningar. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena.

Bageriet

Nybakat i butiken

Hos oss hittar du alltid spännande sorters bröd och bullar och kakor till fikat.

Frukt & Grönt

Frodigt, krispigt & fräscht

Välkommen till butikens sunda avdelning. För oss är kvalité och medvetenhet viktigt. Vi gör alltid vårt bästa för att kunna erbjuda dig som kund ekologiska alternativ i den mån det är möjligt. Vi ses i butiken!

Färskvaror

Upptäck vår deli

Hjärtat i butiken är vår 15 meter långa, manuella färskvarudisk. Här hittar du godsakerna som får det att vattnas lite extra i munnen.

Hängmörat kvalitetskött från Hälsingestintan, färsk fisk och skaldjur från välrenommerade fiskare samt härliga ostar och charkuterier från världens alla hörn. Kom in till oss och inspireras!

Förbutiken

Frimärken med kaffe

Det första du möts av hos oss är vår förbutik. Här hittar du nybryggt kaffe, nybakat bröd, frukt, dricka, smörgåsar och måltider att äta i farten. 

Vi är ombud för ATG, Svenska Spel, Posten och även SL-ombud. Förbutiken är liksom hela vår verksamhet öppen 7-22, alla dagar.

I butiken hittar du även Budbee- och Instaboxskåp samt en uttagsautomat där du kan ta ut kontanter.

Husgeråd

Vattenkokare och ljus

Direkt i entrén hittar du vårt ”specialsortiment” Ljus, servetter, engångsartiklar samsas med vattenkokare, potatisskalare och stekpannor. Vi har även lite olika leksaker, kontorsprodukter och enklare tillbehör för hemmafixaren.

Mejeri

Med och utan mjölk

I vår mejeriavdelning hittar du bl.a. mjölk, fil, yoghurt, ägg och juice. Utöver det hittar du allt annat som du är van att se i denna kylda avdelning. Vår huvudleverantör är Arla, då vet du att nästintill all mjölk kommer ifrån Stockholm/Mälardalen!

Vi har även en hel del laktos- och mjölkproteinfria alternativ.

Skafferi

Stå aldrig utan torrvaror

I skafferiet, eller kolonialavdelningen som vi ibland kallar den, hittar du alla torrvaror. Från schampoo och tvål, tvätt- och skurmedel och alla andra ”non-food varor” till all den härliga maten. Pasta, olja, kryddor och kaffe, barnmat, flingor och godis, ja allt du kan tänka dig och lite till!

Vänliga varor

Allergisk?

Strategiskt placerat mellan mejerikylen och frysavdelningen hittar du alla våra ”Vänliga varor”. Det är så vi döpt de kategorier som är till för dig som är intolerant eller allergisk mot olika livsmedel.