Passa på!

10% seniorrabatt varje tisdag fram till 16.00!

För dig som är över 65 år eller fyller 65 i år lönar det sig lite extra att handla hos oss på tisdagar. Laddat på ditt ICA-kort får du nämligen 10% rabatt på alla våra varor i butiken fram till 16.00, bra eller hur!

Vi kör hem varorna åt dig.
Ta en promenad till butiken och handla det du vill ha – vi kör hem varorna åt dig. Det är gratis om du handlar för över 800 kr, annars kostar det 50 kr. Välkommen in i butiken!

Så här fungerar seniorrabatten
  • Du är 65 år fyllda eller fyller 65 i år.
  • Rabatten laddas automatiskt på ditt ICA-kort.
  • Gäller ej köp av tobak, spel, lotter, SL och receptfritt.
  • Rabatten går ej att kombinera med andra storköpsrabatter.
  • Du måste ha dragit ditt ICA-kort hos oss minst en gång de senaste fyra månaderna.
Urval och kontakt:
Seniorer innefattar alla som är över 65 år eller fyller 65 i år. OBS! Urvalet är numera framtagna på hushållsnivå. Detta innebär att en i hushållet måste ha dragit sitt kort i din butik under en 4-månadersperiod och minst en i hushållet måste vara över 65 år eller fylla 65 i år. Rabatten laddas sedan på det gemensamma kontot och faller därmed ut på samtliga kort som är kopplade till samma konto. För de butiker som endast har max 1 köp/hushåll laddas erbjudandet på hushållets samtliga kort men kan endast användas en gång. Vissa kunder upplever att de inte får rabatten, och oftast beror det på att de precis dragit sitt kort för första gången i din butik. De kommer då som senast att komma med till uppdatering 5 veckor efter den dagen de dragit kortet. Om en kund inte får sin rabatt, och det inte kan bero på ovan nämnda skäl, så får de kontakta kundservice tel: 020-83 33 33 Mejl: ica.kundservice@ica.se