Lunch- och helgmeny
Vecka 47
Vi är stolta vinnare i kategorin Årets butikskök på dagligvarugalan 2024! Varje vecka erbjuder vi allt från luncher till både helgmenyer och söndagsmiddag. Med reservation för ändringar. Välkommen med din beställning på telefon 046-13 22 00.
Lunchmeny vecka 47
Måndag
Skinkstek med sockerstekt rödkål, äppelmos & sky
98:-/st
Tisdag
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon & kokt potatis
98:-/st
Onsdag
Laxpudding med brynt smör & rårörda lingon
98:-/st
Torsdag
Kyckling röd curry med ris & edamamebönor
98:-/st
Fredag
Fläskschnitzel, rostad potatis, ärtor, citron & sky
98:-/st
Veckans soppa:
Palsternackssoppa
59:-/st
Veckans råbiff (från fredag):
Svenskt oxinnanlår med löjrom, rödlök, gräslök, crème fraiche & potatischips
125:-/st
Dessert (från torsdag):
Apelsinkrokantmousse
59:-/st
Helgmeny
Förrätt (från fredag):
Moules Marinière med aioli & krutonger
98:-/st
Helgkasse (från fredag):
Lättrökt gåsbröst med tryffelstuvad savoykål, rotsellericrème, gåssky & friterad kål
349:-/ 2 port
Vinterbuffé
med vinterns smaker
- Ugnsbakad lax med saffranspicklad fänkål samt honung- & dijoncrème
- Paj med ädelost, purjolök & valnötter
- Potatissallad med grönkål, soltorkade tomater & frön
- Helstekt fläskfilé med kryddrostade rotfrukter & chèvrecrème
- Crème caramel smaksatt med apelsin & kanel
259:-/portion
279:-/portion med dessert
Beställning 3 vardagar innan, minimum 8 personer
Nyårsmeny
- Hummersoppa med lax- & räktartar, skaldjursolja & rökt färskost
- Oxfilé med potatis- & palsternackskaka, svampsauté, bakad tomat, rödvinssås & pinjenötskrisp
- Mousse på karamelliserad vit choklad & apelsin med hjortronskompott & pistagekrisp
498:-/portion
Beställning senast kl 17.00 måndag 29/12, hämtas kl 10.00-13.00 onsdag 31/12
Vi behöver din beställning minst 3 dagar i förväg. Du är välkommen att kontakta oss för mer information!
All mat lagas från grunden i vår kök med svenska råvaror och om möjligt närproducerat.