Vi erbjuder allt från luncher till både helgmenyer och söndagsmiddag. Med reservation för ändringar. Välkommen med din beställning på telefon 046-13 22 00.
Mickes kokta höna i dillsås med ris och glacerade morötter
89:-/st
Bouillabaisse, saffransaioli, fänkålscrudité och kokt potatis
89:-/st
Sjömansbiff med betor och saltgurka
89:-/st
Fläskschnitzel, sky, gröna ärtor, rostad kål och potatis
89:-/st
Coq au vin med potatispuré och jordsärtskockassoppa
89:-/st
Räksoppa
59:-/st
189:-/2 pizzor
Förbeställ gärna, begränsat antal! Finns tillgängliga från fredag kl 10.00.
Pizzakit Rossa
Vår egen surdeg, tomatsås med tryffel, mozzarella, bresaola, ruccola, pinjenötter
Pizzakit Bianca
Vår egen surdeg, crème fraiche, mozzarella, löjrom, potatis och dill/citronfärskost
Varje helg i december kommer vi erbjuda denna julinspirerade 3-rättersmeny, endast förbeställningar!
Finns att hämta från kl 10.00 på fredag. 370:-/portion.
Förrätt.
Szechuan- och ingefärsgravad lax med koriander/chilisallad och ponzumajonnäs
Helgkasse.
Ankbröst med potatis/purjolöksbakelse, apelsinsmaksatt rödvinssky, glacerad brysselkål och friterad grönkål
Helgdessert.
Risgrynspannacotta med syltade körsbär och pistagenötter
499:-/portion
Hummersoppa med tartar på krabba, räkor och lax
Oxfilé serveras med potatiskaka smaksatt med västerbottenost och örter, svampsauté, tryffelsky och rotfruktschips
Mjölkchokladbavaroise på browniebotten, syltade bär och chokladcrisp
Jullandgång. Eget kök. 119:-/st
Jultallrik. Eget kök. 189:-/st
Julmacka enkel. Eget kök. 49:-/st
Julmacka lyx. Eget kök. 89:-/st
Vi behöver din beställning minst 3 dagar i förväg. Du är välkommen att kontakta oss för mer information!
All mat lagas från grunden i vår kök med svenska råvaror och om möjligt närproducerat.