Lunch- och helgmeny

Vecka 47

Vi är stolta vinnare i kategorin Årets butikskök på dagligvarugalan 2024! Varje vecka erbjuder vi allt från luncher till både helgmenyer och söndagsmiddag. Med reservation för ändringar. Välkommen med din beställning på telefon 046-13 22 00.

Lunchmeny vecka 47

Måndag

Skinkstek med sockerstekt rödkål, äppelmos & sky
98:-/st

Tisdag

Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon & kokt potatis
98:-/st

Onsdag

Laxpudding med brynt smör & rårörda lingon
98:-/st

Torsdag

Kyckling röd curry med ris & edamamebönor
98:-/st

Fredag

Fläskschnitzel, rostad potatis, ärtor, citron & sky
98:-/st

Veckans soppa:
Palsternackssoppa
59:-/st

Veckans råbiff (från fredag):
Svenskt oxinnanlår med löjrom, rödlök, gräslök, crème fraiche & potatischips
125:-/st

Dessert (från torsdag):
Apelsinkrokantmousse
59:-/st

Helgmeny

Förrätt (från fredag):
Moules Marinière med aioli & krutonger
98:-/st

Helgkasse (från fredag):
Lättrökt gåsbröst med tryffelstuvad savoykål, rotsellericrème, gåssky & friterad kål
349:-/ 2 port

Vinterbuffé
med vinterns smaker

- Ugnsbakad lax med saffranspicklad fänkål samt honung- & dijoncrème
- Paj med ädelost, purjolök & valnötter
- Potatissallad med grönkål, soltorkade tomater & frön
- Helstekt fläskfilé med kryddrostade rotfrukter & chèvrecrème
- Crème caramel smaksatt med apelsin & kanel

259:-/portion
279:-/portion med dessert

Beställning 3 vardagar innan, minimum 8 personer

Nyårsmeny

- Hummersoppa med lax- & räktartar, skaldjursolja & rökt färskost
- Oxfilé med potatis- & palsternackskaka, svampsauté, bakad tomat, rödvinssås & pinjenötskrisp
- Mousse på karamelliserad vit choklad & apelsin med hjortronskompott & pistagekrisp

498:-/portion

Beställning senast kl 17.00 måndag 29/12, hämtas kl 10.00-13.00 onsdag 31/12

Vi behöver din beställning minst 3 dagar i förväg. Du är välkommen att kontakta oss för mer information!

All mat lagas från grunden i vår kök med svenska råvaror och om möjligt närproducerat.