ICA Supermarket Järvsö

Jobba hos oss

Vill du bli en del av ICA Supermarket Järvsö-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Vill du laga mat i fjällmiljö?

Vi söker en erfaren KOCK till ICA Supermarket Järvsö.
I vår matbutik öppnade vi oktober 2022 vår restaurang ICANDERs och nu är vi på jakt efter dig som älskar matlagning och matkultur.

I rollen som kock kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvara för att skapa läckra varma och kalla rätter som kommer att locka våra kunder till ICANDERs. 
Restaurangen har ett fokus på husmanskost men även andra typer av matlagning förekommer. 

Som en dedikerad kock kommer du att spela en viktig roll i att minska matsvinnet genom att använda dina färdigheter för att använda både produkter som närmar sig sitt bäst-före datum samt våra egna råvaror. Ditt arbete kommer att utföras i ett högt tempo, och din förmåga att prioritera uppgifter kommer att vara avgörande för att upprätthålla en smidig arbetsflöde. 
 
Personliga egenskaper:
För att trivas och utmärka dig i denna roll bör du ha en brinnande passion för matlagning och en djup förståelse för mathantering. Din förmåga att samarbeta med andra i ett team kommer också vara av stor vikt.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som kock och besitter en gedigen kunskap om livsmedelshygien och egenkontroll. Det är meriterande om du besitter erfarenhet av att arbeta i en livsmedelsbutik och en formell utbildning som kock.

Arbetstider:
Tjänsten är på heltid och innebär varierande arbetstider beroende på butikens behov. 

Lön:
Lönen för tjänsten kommer att vara enligt överenskommelse och reflektera din erfarenhet och kompetens.

Så ansöker du:

Tjänsten avser en anställning direkt hos ICA Supermarket Järvsö.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till Markus Hedin; markus.hedin@supermarket.ica.se. Frågor om tjänsten hänvisas även till Markus Hedins mejl eller på telefon: 070 – 203 16 75.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Läs mer på restaurangens hemsida
 
Varmt välkommen med din ansökan!