Ledig tjänst på ICA Supermarket Käppala

Medarbetare kassalinjen

Har du stort intresse av kundservice? Vi på ICA Supermarket Käppala söker nu en ny medarbetare till vårt kassateam.

Om tjänsten
Som medarbetare i vårt kassateam arbetar du med kundkontakt, kassaarbete, varuplock samt i förbutiken. Din främsta arbetsuppgift är att professionellt, snabbt och trevligt hjälpa våra kunder genom kassalinjen samt att avsluta deras besök på bästa möjliga sätt.

Som person
Som person är du en social, ödmjuk, driven och engagerad person som gillar att samarbeta och älskar att ge service i världsklass. Du gillar att arbeta i högt tempo samtidigt som du håller en hög servicenivå mot kunderna. 

Kvalifikationer 

  • Serviceinriktad
  • Vid god fysik
  • Organiserad
  • Flytande svenska i tal och skrift

 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor i en trevlig miljö. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag! 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, deltid ca. 22h/v, med provanställning på 6 månader

Tillträde: 
Enligt överenskommelse 

Kontaktperson
Butikschef: Therese Kronegård 
therese.kronegard@supermarket.ica.se
08–54480912

Om oss

ICA Supermarket Käppala är en områdesbutik på Lidingö utanför Stockholm som omsätter ca. 90 miljoner. Vi har i dagsläget 30 anställda. Butiken har en fantastisk manuell färskvaruavdelning. Handlaren återinvesterar i butiken och vår personal för att kunna möta kundernas förväntningar. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

Välkommen med din ansökan!