Perfekt present!

Delikatesskorg

Bjud någon du håller kär på en mysig picknick så fixar vi maten. Men en delikatesskorg är också en uppskattad present, till en kollega eller vän. För vem gillar inte ostar, kallskuret och andra delikatesser? Vill ni kanske ha fruktkorg till jobbet? Vi har även ”tema-korgar” till jul. Prata med oss i charken så hjälper vi er gärna med detta!

Kontakta oss

Vi är redo att ta emot din beställning och prata vidare hur vi kan hjälpa dig. Enklast kontaktar du oss genom att ringa på 0498 247080. Du är även välkommen in till oss i butiken!

Gotlandskorg

Innehållsförteckning: Korgen innehåller delikatesser från lokala producenter, såsom senaps/vitlöksdressing, saffransskorpor, te från kränku, salmbärssylt, tomatchutney, marmelad från Gudinge och ost från Stafva.
Pris/st:  459 kr

Liten delikatesskorg

Innehållsförteckning: Korgen innehåller äppelcider, choklad, kex, crostini, ost, oliver,salami, soltorkade tomater, mango, vindruvor och physalis.
Pris/st:  319 kr

Stor delikatesskorg

Innehållsförteckning: Korgen innehåller äppelcider, choklad, kex,crostini, brieost, gräddädel, nöt- och bärmix, oliver, soltorkade tomater, salami, ananas, physalis och vindruvor.
Pris/st:  449 kr