Upptäck våra avdelningar!

Vi erbjuder dig en fräsch butik med ett bra sortiment, vi satsar även på att ha ett bra utbud av utländska varor då butiken ligger i ett mångkulturellt samhälle. Hos oss möter du också kunnig och trevlig personal som gärna hjälper dig tillrätta. Här kan du läsa mer om vad våra olika avdelningar har att bjuda på!

På ICA Supermarket Tappström är vi angelägna om att vi har ett stort sortiment av varor i våra avdelningar. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena.

Att du sedan också kan hitta den exklusiva skinkan, svampen eller färska fisken gör att vi förhoppningsvis har det alternativ som passar just dig som kund. Vi är lyhörda för dina önskemål och jobbar ständigt på vår lokalanpassning.

Bläddra ner för att läsa mer om våra olika avdelningar.

Butikschef - Admin

Butikschef - Admin

Christian Jarbell

christian.jarbell@supermarket.ica.se

08-564 109 90

Butikschef - Drift

Butikschef - Drift

Tove Sohlberg

tove.sohlberg@supermarket.ica.se

08-564 109 90

Handlare

Handlare

Mikael Dahlbäck 

mikael.dahlback@supermarket.ica.se

08-564 109 90

Bröd

Isabelle ansvarar för att vi bakar bröd i butiken veckans alla dagar och ser hela tiden till att det finns nybakat bröd i våra brödskåp.

Läs mer

Delikatesser

Stockholms mest inbjudande delikatessdisk. Olika sorters salami eller spansk lufttorkad skinka, spännande patéer och alla goda rätter, såser och röror som vi gör själva - detta är en liten del av det breda sortiment som ryms i vår delikatessdisk.

Läs mer

Fisk och skaldjur

I vår härliga fiskdisk hittar du hel och filéad fisk, skaldjur, musslor ,rom och mycket, mycket mer.

 
Läs mer

Frukt & grönt

Här hittar du ca 220 frukt och gröntartiklar - allt från lokalodlad pumpor till exotiska frukter och grönsaker.

Läs mer

Kolonial

Anton är ansvarig för alla våra kolonialvaror, mejerivaror och det djupfrysta sortimentet.

Läs mer

Kött & Chark

John & Wille ansvarar för att disken i butiken är sprängfylld med kött för alla smaker. Vi har även en manuell disk där man köpa det där lilla extra. Prova gärna vårt hängmörade sortiment eller de goda färsbiffarna som vi har i manuella disken. 

Läs mer

Färskvaror

Läs mer

Kassa & Post

Cissi & Pernilla driver tillsammans med fantastiska kollegor en kassalinje i världsklass. Med kunden i centrum gör dem allt för att utcheckningen ska gå så smidigt som möjligt för dig. 

Möts av ett leende i förbutiken när du ska hämta ut paket eller har andra ärenden. Vi är postombud för Postnord.

Läs mer