Våra avdelningar

Våra avdelningar

På ICA Nära i Braås har vi ett brett sortiment inom samtliga avdelningar. Du har alltid flera olika alternativ att välja mellan, både ICA:s egna prisvärda sortiment, men även andra kända varumärken. Här kan du läsa mer om varje avdelning.

Våra avdelningar

Frukt & Grönt

Direkt när du kommer in i vår butik får du syn på fruktavdelningen. Denna visar vi upp stolt, eftersom vi hela tiden arbetar med att alltid hålla den fräsch. Här hittar du de flesta olika sorters frukter och grönsaker. Vi har även ett stort utbud av exotiska frukter.

Bröd

I vår brödavdelning hittar du bröd av alla de sorter. Färskt bröd kommer fem dagar i veckan från Växjöbagarn, Skogaholm och Pågen. Vi bakar även bröd och kakor själva alla dagar i veckan.

Kött & chark

Kött och chark är en annan viktig avdelning hos oss. Självklart har vi chark- och köttvaror av högsta kvalitet. I vår manuella charkdisk kan du få pålägg uppskivat direkt. Vår har ICA:s färdigpackade köttvaror som har väldigt hög kvalitet, men även lokalproducerat kött från Ello-livs.

I vår delikatessdisk finns färdiga baguetter, sallader och kallskuret, perfekt ett ta med sig på en lite picknick!

Ost & Mejeri

I vår ostavdelning har vi ost för alla olika smaker, allt från edamerost till färdighackad pizzaost.

Vår mejeriavdelning erbjuder dig allt från filmjölk till crème fraiche. Mycket av mejerivarorna kommer ifrån Arlas mejeri i Jönköping, men även från ICA. I mejeriavdelningen finns även magra alternativ att välja för dig som vill leva sundare.

Kolonial & specialvaror

Kolonial är den avdelning som det finns mest antal artiklar till. Här hittar du allt från kaffe, kryddor, olja till müsli, godis och barnmat. Här finns nästan allt du behöver på samma avdelning!

Städartiklar, batterier, servetter är bara några alternativ som du hittar på vår specialavdelning! Här finns saker som du kanske inte köper så ofta, men när till exempel dammsugarpåsen är full ska du inte behöva åka långt iväg för att köpa en ny.

Ska barnen vara själva hemma? Ladda upp med frysvaror som de kan värma själva i mikron! Vi har ett brett sortiment av färdigrätter. Glass hittar du i frysarna framme vid kassan.

Välkommen till oss!