Våra avdelningar

Våra avdelningar

Vi på ICA Nära har ett anpassat sortiment av varor i våra avdelningar. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena.

Våra avdelningar

Frukt & Grönt

Frukt- och gröntavdelningen är vår stolthet. Här hittar du fräscha, färggranna och nyttiga frukter och grönsaker året om. Vissa frukter och grönsaker är säsongsberoende och kan därför vara svåra att få tag på vissa tider på året. Här hittar du ofta Karolina som är ansvarig för frukt & grönt avdelningen, fråga oss om alternativ!

Bröd

I vår brödavdelning hittar du bröd av alla de sorter. Hårt som mjukt. Från det godaste vetebrödet till kaffetåren till det mörka, fiberrika och nyckelhålsmärkta rågbrödet. Alltid nybakat, alltid färskt. Önskar du beställa något? Prata med Satu, Irene eller oss i charken så hjälper vi dig.

Kött & chark

Butikens godaste avdelning! Här finns massor av härlig mat till festliga tillfällen eller för att sätta guldkant på en vardagskväll. Bli frestad de läckerheter du är mest sugen på: färdiga sallader, pajer, gratänger eller något kallskuret. Vill du ha något väldigt speciellt bör du beställa i förväg. Hör med oss i delikatessen för säkerhets skull.

Vårt kött- och charksortiment är självklart av hög kvalitet. Hos oss kan du få inspiration till härliga rätter året om, oavsett om du ska grilla med familjen, ha pålägg till frukostmackan eller om du vill laga en mustig köttgryta åt dina middagsgäster. Här hittar du ofta Irene som är ansvarig för charken. Behöver du inspiration, prata med henne.

Ost & Mejeri

Här har vi ett utbud som gillas av de flesta: från morgonens milda påläggsost till middagens parmesan och de ädlare ostarna med vuxensmak, till festens ostbricka.

I vår fräscha mejeriavdelning finns produkterna från morgon till kväll: från frukostens fil, keso, juice och smörgåsmargarin, till mellanmålets yoghurt och middagens crème fraiche och smör. Här finns också många magra alternativ att välja på för dig som vill leva sundare. Saknar du något, prata med Lisa som är ansvarig för mejeriet.

Kolonial & specialvaror

Här är avdelningen för dig som behöver fylla på med varor i skafferiet. Kryddor till både bak och exotisk matlagning, kaffe, kakao, te, nötter och självklart frukostflingor, matolja och ketchup. Nästan allt du behöver på en enda avdelning! Bland hyllorna hittar du ofta Camilla som ansvarar för kolonialen, fråga henne gärna om vägen.

Ladda frysen med frysta färdigrätter, fisk, grönsaker och bär. En bra hjälp när familjen stampar hungrig och maten snabbt ska komma på bordet. Här hittar du ofta Felicia som är ansvarig för frysen.

Strumpor, synål, flugsmällare eller en konservöppnare. När det oumbärliga lilla saknas då är hjälpen tack och lov nära, på ICA Nära. På avdelningen "Specialvaror" hittar du det som kan vara räddaren i nöden. Räddaren i nöden heter Karolina och är ansvarig för specialen. Hon hittar där som i sin egen bakficka.

facebook