Beställ dina varor genom appen ICA Pronto

Beställ dina varor genom appen ICA Pronto

För dig som just nu inte kan eller bör besöka butiken

Just nu ser vardagen lite annorlunda ut för de flesta av oss. Och vi behöver hjälpa varandra och ta extra hand om människorna i riskgrupperna. För att underlätta för dig som inte bör ta dig till butiken just nu kommer vi ta beställningar genom appen ICA Pronto.

ICA har nyligen lanserat ICA Pronto – en tjänst där du kan beställa dina varor direkt genom appen. Nu vill vi använda appen för att hjälpa dig som i nuläget inte bör, eller kan, besöka vår butik. Vi hoppas att det kan göra vardagen lite enklare för alla som befinner sig i riskgruppen eller sitter hemma för att minimera spridning.

Efter lagd order blir varorna utburna och levererade direkt till bilen utanför butiken på önskad tid. Betalningen sker smidigt med Swish i appen. Det finns i dagsläget ett begränsat sortiment i appen, men du är alltid välkommen att kontakta oss i butiken kring frågor om ytterligare sortiment.

Tjänsten är i dessa tider till för dem som verkligen är i behov av den – de som tillhör en riskgrupp, är hemma i karantän eller är sjuk.

Beställningen lägger ni här:
https://icapronto.se

Tillsammans hjälps vi åt att handla med hänsyn.

Tack för hjälpen!

Så här funkar appen

Lathund för Pronto