ICA Roslagstull

Välkommen till vår och din butik – Roslagstull matmarknad

Vi menar det verkligen. Det här är inte vår butik det är lika mycket din. Du ska känna dig hemma och trivas här men det handlar inte bara om den fina miljön och inredningen (den är vi jättestolta över). Lika viktigt är du känner att vi bryr oss om dig som kund, att vi lyssnar på dina önskemål, när du vill ha matlagningstips, saknar någon vara, eller om det är något vi kan göra bättre. Vi lyssnar.

Om butiken!

Utbudet i butiken är allt det som du behöver i vardagen. Utöver det försöker vi alltid överraska med spännande varor och gästspel. Vi kanske hittat någon japansk smaksättare eller ett parti färska kantareller till bra pris. I Delin finns förutom fisk och kött ett stort utbud färdiglagat, sallader och röror. Allt är färskt och lagat i butiken av våra duktiga kockar. Ta med hem eller slå dig ner i restaurangen.

Du som varit här har kanske sett att det finns fiffiga pekskärmar, en automat för varor med kort datum och andra tekniska påhitt. Vi har bestämt oss för att ligga i teknikens framkant. Vi testar, och om det är något som du som kund uppskattar så behåller vi det. Om inte så åker det ut.

Välkommen och vi hoppas få se dig här snart!

En riktig kvarterskrog

Snabbt, enkelt, gott och riktigt prisvärt. All mat lagas av våra duktiga kockar här i butiken. Det finns alltid minst två rätter och en vegetarisk att välja mellan. Det går även bra att komponera en egen rätt av det goda som finns i disken. Kanske skriker magen efter härlagad skagenröra just idag, inga problem.

Deli, kök och inspiration

Vissa dagar har du varken tid eller lust att ställa dig framför spisen. Då väljer du något färdiglagat som du antingen äter här i restaurangen eller tar med hem. Eller också har du all tid i världen och aspirerar på titeln Årets kock. Då pratar du med vår duktiga personal som lotsar dig bland fisk, styckdetaljer och matlagningstips. Många stannar bara till, tittar och byter ett par ord med oss för att få inspiration. Visst, vi älskar mat så varför inte?

Bryggeriet

Skål och välkommen till bryggeriet! Öl, läsk och vatten men inte bara det gamla vanliga. Vi letar efter gyllene droppar hos microbryggerier och internationella producenter. I ett samarbete med Nacka Bryggeri har vi tagit fram en alldeles egen lager och en ale. Väldigt lyckade om du frågar oss. Förresten, det skulle vara gott med chips och en ölkorv! Finns på samma ställe.

Godis, nu är det fest

Okej, vi kanske tog i när vi byggde godisavdelning men är det fest så är det. Allt från sega råttor och saltlakrits till finchoklad med medaljer och procenttal på förpackningarna. Något för varje smak och avdelningen med tandborstar ligger där borta till höger.

Bageriet, dagens bröd giv oss idag

Vad är godare än ett riktigt gott bröd? Vi är kompisar med några riktigt bra lokala bagerier och dom levererar färskt matbröd och fikabröd varje dag. Föredrar du Skogaholmslimpa eller en rostad macka på formbröd så finns det också.

Frukt, grönt, rött och alla andra färger

Vårens primörer, höstens rotfrukter, färska kryddor, frukt från tropikerna, äpplen från Skåne, skogens bär, färskpotatis, kantareller, ruccola, manchesallad, färsk annanas och ett körsbär på toppen. Nyttigt är inte tråkigt.

Mer om oss!

Lågt pris varje dag

Det är svårt att inte dras till våra priser

Det är lätt att både hitta och dras till våra låga priser. Håll bara utkik efter märkningen i vår i butik!

Läs mer
God mat helt enkelt

Lägg till, byt ut eller prova något helt nytt.

Det ska vara enkelt att variera veckans middagsfavoriter! Vi hjälper dig på vägen, med god mat helt enkelt.

Bli inspirerad