Ledig tjänst

Butikschef

Nu utökar vi vår organisation!

Som Butikschef ansvarar du för butikens totala drift. I rollen ingår att leda och utveckla butiken. Då ambitionen är att vara den bästa butiken för våra kunder, blir du en nyckelperson för butikens utveckling. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant. Du kommer ingå i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta direkt underställd Handlaren.

Exempel på ansvarsområden

  • Leda, utveckla och inspirera medarbetarna
  • Ansvar för butikens försäljning
  • Optimering av butikens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
  • Huvudansvarig för butikens egenkontrollprogram

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
  • Kunskap om butiksekonomi
  • BLU är meriterande men inget krav

Personliga egenskaper 

Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Du ska ha ett stort kunnande kring butiksdrift samt ha ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunder. Du har en stor social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Du är en entusiastisk person med en stark inre motor som tycker om att ha många bollar i luften. Du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du fokuserad på kund och försäljning och du drivs av att skapa god lönsamhet. Du är flexibel och villig att prova nya arbetssätt och är lösningsorienterad.

Som ansvarig för butikens egenkontrollprogram är du väldigt noggrann och medveten om vikten av bra rutiner.

Tjänsten är heltid där kvällar och helger ingår i ordinarie arbetstid.

Intervjuer kommer att ske löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 17/3-2024

Kontaktinfo

Skicka in ansökan till:
Stefan Lagerberg 070–58 80 116
stefan.lagerberg@nara.ica.se