Rörö Gästhamn

Gästhamn2

Rörö Gästhamn

Precis intill butiken ligger vår fina gästhamn. Här kan du tillbringa många semesterveckor och känna skärgårdens salta vindar eller lugnet när det är vindstilla. NYHET! Här hittar du webbkamera över hamnen! http://webbkameror.se/webbkameror/roro/roro_1_1280.php

Runt hamnen finner du:

Café Röröboa - här finner du riktigt god mat, bakverk, egentillverkad glass, kaffe etc.

Rörö Fiskeboa & Krog - Här äter du havets delikatesser och annat gott. De erbjuder även fiskdisk med färsk fisk.

Frank Shop - Här kan du shoppa de berömda fiskarskjortorna och andra Röröunika plagg, accessoarer och inredning.

 I parken finns 4 boulebanor och 1 Beach Volleyplan där ni kan gå en match.

Hamnens Regler med anledning av Covid-19:

På grund av rådande läge med Covid-19 har vår gästhamn striktare regler vad gäller beläggning av hamnen, antalet gäster i vårt servicehus och på vår grillplats.

Bord och bänkar som finns uppställda på bryggor och grillplats har placerats med avstånd till varandra och får ej flyttas ihop. Det är heller inte tillåtet att anordna fest/sammankomst på bryggor eller grillplats. Gäster skall hålla avstånd och följa Folkhälsomyndighetens råd.

Följ skyltar för regler som sitter uppsatta i hamnområdet. Här finns info vad som gäller på bryggor och i servicehus och grillplats.

 

Hamnavgifter 2021

Högsäsong: Vecka. 25-32 

Lågsäsong: Vecka 17-24 & 33--->  

Eftersäsong: Betalas endast elavgift 100:-/dygn

  • 0-12m: 250 SEK/dygn  (220 SEK/dygn lågsäsong)
  • 12-15m: 290 SEK/dygn (260 SEK/dygn lågsäsong)
  • 15m->: 360 SEK/dygn  (300 SEK/dygn lågsäsong)
  • El för Skutor 16Amp: 210 SEK/dygn
  • Ställplats för Husbil: 180:-/dygn

För dig som älskar Rörö !

Stamgästkort säljes av våra hamnvärdar och i ICA Nära butiken. Korten gör att ni får gratis natt/nätter. Vi erbjuder två olika kort, ett lågsäsong (5 nätter, betala för 4) och ett högsäsong (10 nätter, betala för 8). Korten kan sparas om ni inte utnyttjar dem fullt ut och användas på nästkommande säsong. Hamnvärdarnas nummer är 0730-619661. Hoppas att vi ses många gånger under säsongen och att du får Rörö som din favorithamn.

Lättare att betala hamnavgift!

Vi har en biljettautomat för hamnavgiften i vårt Hamnkontor där du lätt betalar med ditt Bankkort dygnet runt. På så sätt slipper du passa in kontantköp med våra hamnvärdar där det kostar 50:- extra/dygn.

Septitankstömmning finner i anslutning till vår kran intill sjöräddningsstationen. Du finner instruktioner och regler vid spolplattan och tömningsstationen. Vänligen läs dessa innan ni använder anläggningen.

Välkommen!

Gästhamn