Våra avdelningar

Våra avdelningar

Här kan du läsa mer om våra olika avdelningar. Hos oss har du alltid flera alternativ att välja mellan, dels alla kända varumärken men också ICAs egna prisvärda varor. Välkommen!

Fryst

I frysdisken hittar Ni de enkla tillbehören som fulländar Era middagar. Det finns också färdiga middagslösningar för Er som inte alltid hinner. Färdiga bullar och tårtor till kaffet finns också.

Ansvarig: Robin 
Leverans: Måndag och torsdag

Alvestaglass

Visste Ni att Alvesta glassen är gjord på Emå-mejeriets grädde!? De har också ett stort utbud av laktosfri glass, välkomna in till glassdisken.

Kolonial

Glid runt i våra breda gångar och låt Er inspireras av allt från tryffelolja till tacokrydda, allt för en bra måltid, både till vardags och till fest.

Ansvarig: Robin och Patrik
Leverans: Måndag, onsdag och fredag

Specialvaror

Här hittar Ni det som fulländar den perfekta middagen. Ljus till den romantiska middagen, engångsprodukter till de stora bjudningarna och termosar till picknicken. Vi har även material till kontoret och hemmet, vilket våran leverantör Drivabolagen AB sköter om.

Ansvarig: Louice 
Leverans: Onsdag och fredag

Blommor

Blomsteravdelningen är det första Ni möter när Ni kliver in i butiken. Här hittar Ni blommor för de flesta tillfällen. Vi har krukväxter, blomsterarrangemang och flera sorter med snittblommor, som nu fått en egen kyl. Vi har även krukor och andra tillbehör som behövs för att våra gröna vänner ska må bra.

Tips - Orkidé

Orkidéer är inte svåra att ha. Det man måste tänka på är att inte vattna för ofta, kontrollera att barken är torr i hela krukan innan vattning. Ställ orkidéerna på en ljus plats, men inte i direkt solljus då detta bränner sönder dem.

Ansvarig: Hanna 
Leverans: Onsdag och fredag