Sök Borlänges roligaste sommarjobb redan nu!

Sök Borlänges roligaste sommarjobb redan nu!

Inför sommaren 2023 så söker vi Borlänges bästa sommarpersonal. I vår lilla moderna lanthandel så utvecklas du som både yrkesperson och människa. I vårt roliga gäng så får du göra det mesta som butiksvärlden erbjuder. Alltifrån att fronta kryddhyllan, fylla på mejeriet, fylla på frukten, sitta i kassan eller bara umgås med våra fantastiska kunder eller göra områdets godaste räksmörgåsar?

Vi söker sommarjobbare till alla våra avdelningar i butiken inför sommaren.

Är du 18 år eller äldre så har du chans att bli en i vårt härliga gäng på ICA Nära Sellnäs. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och vill leverera Borlänge bästa kundbemötande varje dag. Erfarenhet av butik och sälj är meriterande men inget krav. 

Välkommen med din ansökan senast sista februari 2023. Skicka ett personligt brev och CV. Har ni andra funderingar så får ni gärna besöka oss eller maila fredrik.remes@nara.ica.se.

När ni ansöker om sommarjobb så vill vi att ni skriver i ämnesraden vilket område i butiken ni helst jobbar inom:

Kassan

Varuplock

Glassbaren

Catering

Kvälls- och helgansvarig

Nämn i din ansökan vilken eller vilka avdelningar du helst skulle vilja jobba på. Det är framförallt till vecka 24 - 33 vi är behov av sommarjobbare. Men vi kan även behöva medarbetare redan nu under våren och inför påsken som är en stor mathelg för oss. Hör av er så träffas vi för att se vad vi kan hitta på för kul.

Dela, tagga och tipsa alla som kan vara av intresse. ❤️