Maxi ICA Stormarknad Vetlanda

Oskar's konditori

Nybakat alla dagar i veckan

Sedan 2007 har Oskar Frising drivit bageri och konditori på Maxi ICA Stormarknad Vetlanda. Med noggrant utvalda råvaror bakas matbröd, vetebröd och kakor till bakelser och underbara tårtor. Allt från grunden. Avnjut dagsfärskt bröd hemma eller ta en fika i Oskars Café. Läs mer om Oskars här!

Hos oss i butiken kan du handla dagsfärskt bröd och bakverk under butikens öppettider 07.00–22.00. 

Cafeéts öppettider är:

Vardagar: 07.00 – 19.00
Lördag: 07.00 – 17.00
Söndag: 08.00 – 17.00

För beställning ring bageriet på: 0383-763325

Oskar Frising

Jag heter Oskar Frising och det är mitt eget konditori du hittar inne på Maxi ICA Stormarknad i Vetlanda. Vi bakar allt från gott matbröd, härligt vetebröd, kakor och underbart goda tårtor. Vi använder enbart råvaror av högsta kvalité. Bakat nära dig, för att du som kund ska få nybakat alla dagar i veckan.

Mia Holmberg

Jag heter Mia Holmberg och jag driver Oskar's Cafe inne på Maxi ICA Stormarknad i Vetlanda. Varje morgon möts vi som arbetar i caféet av nybakade läckerheter direkt från vårt bageri och av ett härligt morgonsorl från glada gäster som köper frukost eller fika direkt över disk. Vi bjuder på en härlig stämning och en mysig miljö att till exempel dricka sitt goda elva-kaffe.

Ida Johansson

Jag heter Ida Johansson och arbetar som chefskonditor på Oskars Konditori i Vetlanda. Här får jag lov att arbeta med kreativitet och råvaror av högsta kvalité, precis så som jag vill att mitt arbete skall vara. Vi konditorer har stort utrymme att få ta fram godsaker vi verkligen brinner för vilket är väldigt roligt. Den nära miljön till våra kunder gör att vi har lätt att lyssna in vad våra kunder önskar, det tycker vi är grunden för att skapa riktigt goda tårtor och bakelser.