I våra avdelningar hittar du det mesta

I våra avdelningar hittar du det mesta

Det ska vara både enkelt och inspirerande att handla hos oss. Oavsett om du bara behöver handla det som står på inköpslistan eller söker inspiration till helgens matfest vill vi vara ditt självklara val. Våra medarbetare gör sitt yttersta för att hjälpa dig hitta det du söker. För att kunna erbjuda specialistkunskap har vi delat in butiken i olika avdelningar, och här finner du några av dem.

Populära avdelningar

Stort utbud av kött

För oss är kött en hjärtefråga. Köttbiten är ofta basen i varje måltid och vi vet att du som kund vill ha det bästa på tallriken. Vi samarbetar med flera olika leverantörer för att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt, varje dag.

Mat som både yrke och intresse

Stans vassaste delikatessdisk hittar du hos oss. När många butiker rationaliserar bort sina bemannade diskar gör vi tvärtom och satsar på att ständigt utveckla avdelningen.

Vi bakar med kärlek

Vår mest lokala brödleverantör är vårt eget bageri. Då brödet bakas inför öppen ridå mitt i butiken kan du förutom doften och smaken av nybakade godsaker även få tips och råd från våra kunniga mathantverkare.