Butiken där kunden är kung

Butiken där kunden är kung

Hos oss är du som kund det viktigaste som finns. Vi finns till för just din skull och allt vi gör handlar om att du ska vara nöjd med oss vid varje besök. Vi strävar efter att varje minut, varje dag, kunna erbjuda våra kunder en butik som levererar allt det du som besökare förväntar dig.

Bli ICA Student

Välkommen till ICA Student – kampen för en bättre studentvardag. Här får du som student erbjudanden på mat, ett bankkort utan kostnad och billigare hemförsäkring. Plus rabatt på studentlitteratur, stekpannor, bio och mycket mer. Gå med du också!

Redig mat från trakten

Många av er kunder vill köpa svenska och närproducerade varor. Nu har Maxi ICA Stormarknad och LRF inlett ett samarbete som gör det lättare att hitta dessa varor i butiken. Håll utkik efter märket här till vänster.
Klicka för att läsa mer! 

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Det ska vara både enkelt och inspirerande att handla hos oss. Våra medarbetare gör sitt yttersta för att hjälpa dig hitta det du söker. För att kunna erbjuda specialistkunskap har vi delat in butiken i olika avdelningar, och här finner du några av dem.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.