Vi gillar mat & människor

Vi gillar mat & människor

För oss är du det viktigaste som finns, vi finns till för just din skull. Det är viktigt för oss att du ska vara nöjd vid varje besök. Vi strävar efter att varje dag kunna leverera allt som du som besökare förväntar dig. Här jobbar vi ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss. Välkommen till vår butik!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Västervik är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Vi tänker på ditt hjärta!

På ICA Maxi Stormarknad i Västervik har vi en hjärtstartare placerad i vår kundtjänst och det finns alltid personal i huset som kan sköta den. Utbildning sker kontinuerligt för att vi ska vara så förberedda som möjligt om olyckan är framme.