Stormarknad med ett brett utbud

Stormarknad med ett brett utbud

På Maxi ICA Stormarknad Västervik vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Västervik är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Årets Spelansvarsombud 2013

Årets Spelansvarsombud 2013 finns på ICA Maxi i Västervik!

Juryns motivering under Svenska Spels årliga gala: "Årets spelansvarsombud har en tilltalande spelmiljö som inbjuder till spelglädje. Ombudet har tydliga rutiner, samtliga som arbetar med spel är Spelansvarsdiplomerade och tar ett personligt ansvar. Aktuellt spelansvarsmatrial är väl skyltat och omtanken om kunden är en naturlig del i kundmötet."

Grattis till spelansvarig Karin och hennes medarbetare som gör ett fantastiskt jobb! 

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Vi tänker på ditt hjärta!

På ICA Maxi Stormarknad i Västervik har vi en hjärtstartare placerad i vår kundtjänst och det finns alltid personal i huset som kan sköta den. Utbildning sker kontinuerligt för att vi ska vara så förberedda som möjligt om olyckan är framme.