För ett lättare Västerås!

För ett lättare Västerås!

Det är ingen hemlis att vi brinner för vårt Västerås. Därför arbetar vi hårt för att ge tillbaka till vårt fina samhälle. Inte bara med sponsring, bra erbjudanden och generösa öppettider. Utan även med att se till att minska vår egen energiförbrukning och dra riktig nytta av matsvinnet.

40 % mindre energiförbrukning. 

Nu under vår ombyggnad mellan 2017 – 2018 har vi gjort massor av förbättringar. Från lättare, större gångar med tydligare sektioner till något väldigt viktigt, men som kanske anses som tråkigt av många. Vi har bytt ut våra kylar och frysar. Anledningen är enkel, vi vill hela tiden ha miljösmartare lösningar och med nya kylar och frysar har vi minskat vår energiförbrukning på dem med hela 40 %. Det blir billigare för dig, för oss och bättre för naturen. Ett lätt val enligt oss! 

Matsvinn – Food2change

Ett annat sätt vi jobbar för ett lättare Västerås är matsvinn. Här samarbetar vi med Food2change vilket innebär att varje vecka kommer det värdar som räddar mat som annars hade varit tvungen att slängs. Den räddade maten packas senare ihop till matkassar som sen distribueras ut kommer till nytta på andra ställen. En win för matsvinn helt enkelt! 

www.food2change.se