Allt för ditt hem och din fritid

Allt för ditt hem och din fritid

Hos oss hittar du ett brett utbud för allt du kan tänkas behöva för ditt hem och din fritid. Allt från kläder och köksutrustning till media och leksaker.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss på 021- 470 40 00.

Hemmet

Vår köksavdelning ligger oss varmt om hjärtat. Vi har ett bra utbud av köksredskap, engångsartiklar för vuxna och barn, kul partyprylar, förvaringskärl, bestick, glas och porslin. Till det kommer ett sortiment av ljus och servetter i säsongens färger och mönster.

Vår elavdelning erbjuder bland annat varor från kända märken som Melitta, Philips, OBH Nordica, Elektrolux och Volta. Hos oss hittar du allt från hårvård, rakapparater, strykjärn och eltandborstar till kaffebryggare, hushållsapparater, dammsugare och mikrovågsugnar.

Fråga oss gärna, med hjälp är det roligt i köket!

Kläder

Klä dig från topp till tå hos oss på Maxi ICA Stormarknad Erikslund. Både basvaror och trendigare plagg matchade i säsongens färger, både för stora och små, hittar du hos oss till priser som får pengarna att räcka längre. Kunnig personal hjälper dig gärna med råd och att hitta det du söker.

Kläder för barn finns hos oss i storlekarna 86/92 - 146/152. Det finns stora möjligheter att kombinera och matcha olika plagg för att passa just dig. Dessutom finns babykläder i sköna material för bästa komfort för alla tillfällen i storlekarna 50-86.

Missa heller inte vårt stora utbud av underkläder, skor, dam- och herrkläder!

Leksaker

På vår leksaksavdelning finns någonting för barn i alla åldrar. Vi har ett brett utbud av bollar, dockor, målar- och pysselböcker, stora och små bilar, lego, mjukisdjur med mera.

Vi har leksaker från bland annat Brio och Lego. Här hittar du prisvärda presenter till dina barn.

Media

Media är vår hemunderhållningsavdelning. MP3-spelare, TV på kampanj, DVD-spelare, film, CD, PC-/TV-spel, minneskort plus mycket mer. Vi har ett brett sortiment av filmer som passar såväl stora som små.

Kom in till oss och se vad vi kan erbjuda dig. Är du lite osäker på det här området så tveka inte att fråga oss!