Lätt & Delikat

Cateringmat

Lätt & Delikat

I vår delikatess ska det vara lätt för dig att finna det du söker och inspireras. Därför hittar du allt från färsk fisk, skaldjur, varm lunch, lokalt kött från Carlströms kött och chark, skinkor, salami, ostar och sallader till goda såser. Listan är lång och som du märker arbetar vi hårt för att det ska vara lätt för dig att hitta det där lilla extra till middagen.

Som du märker är vi i butiken väldigt stolta över vår fina delikatessdisk och våra duktiga kollegorna som jobbar här. Så om du vill ha tips på något gott till helgen, ett recept för att laga en lätt men naggande god middag eller hjälp med att kombinera den mest spännande ostbrickan, tveka inte att fråga vår ytterst kompetenta personal. De hjälper dig gärna! 

Vi vill även stolt rekommendera de mumsiga produkter vi gör själva i vårt butikskök. Fylliga marmelader, såser, röror, matiga sallader, smörgåstårtor, mackor, färdigmat och mycket mer av det vi gör hittar du under vårt eget varumärke MUMS. En familj av varor med spännande smaker. Nyfiken på att veta mer om MUMS? Klicka här!

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss på 021- 470 40 00.