Nybakat bröd sju dagar i veckan

Nybakat bröd sju dagar i veckan

I vårt bageri bakar vi både bröd och tårtor från grunden sju dagar i veckan. Vi har brödet för alla tillfällen, från baguetter och ciabatta till det utsökt goda och nyttiga GI-brödet Regi.

Hos oss hittar du ett brett utbud av tårtor för alla sorters fester, dop, bröllop eller kalas. Vår tårtdisk är alltid fylld till bredden med de finaste godsaker du kan tänka dig. Till födelsedagskalas och större fester fungerar det utmärkt att beställa i förväg. Självklart har vi också alternativen för dig med någon allergi.

Vi bakar alltid med stor omsorg och använder bara de finaste råvarorna, allt för att hålla bästa kvalitet och för att locka fram det lilla extra. För dig som är glutenallergiker finns det ett fryst utbud i avdelningen. Allt för att motsvara våra kunders önskemål.

Öppet sedan 2005

Vi har idag elva bagare och konditorer som jobbar hos oss. Vi har haft öppet sedan 2005 och succén lät inte vänta på sig. För att se vårat utbud av tårtor, klicka på "Catering - beställ tårtor" här bredvid. Vårt Maxibageri erbjuder ett stort sortiment till förmånliga priser.

Välkommen till bageriet hälsar Hasse med personal!

Öppettider:
Måndag–söndag: 8–18

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Hasse

Hasse Eiserman
018-67 75 19