Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Ansökningarna sparas i 3 månader. Vi har nu tillsatt de tjänster som vi hade ute. Vi tackar alla sökande. Välkommen att söka igen.

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • EXTRA/SOMMAR KASSAN KUNDJTÄNST - Vi söker dig som vill ha ett studentschema i vår kassalinje och som även vill ha ett sommarjobb 2019. Vi söker dig som är glad och positiv och brinner för kundservice. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare och ett plus om du arbetat med kundtjänst, spel och post men vi går mycket efter personliga egenskaper. Vi intervjuar löpande så skicka in en spontanansökan redan idag.
  • BUTIKSMEDARBETARE SOMMAR 2019 - Vi söker dig som vill ha ett roligt och utvecklande sommarjobb. Fördel om du planerar att arbeta hos oss lfera somrar samt arbeta extra därimellan. erfarenhet är ett plus men vi lägger även stor vikt på personliga egenskaper. Vi behöver personal till samtliga våra avdelningar och kommer intervjua löpande. Skicka in en spontanansökan.
  • BUTIKSMEDARBETARE BAGERI - Vi söker en bagare/konditor som brinner för yrket samtidigt som du tycker om att arbeta med service då vi i vårt bageri har nära kontakt med våra kunder. Du ska tycka om att arbeta i ett team med varierande arbetsuppgifter. Du ska vara strukturerad och ordningssam. Det är viktigt med god hygienkontroll. Du ska även vara driftig och målmedveten och ha en vilja att vara med att utveckla och driva avdelningen framåt.Du som söker ska ha minst 1 års bageriutbildning eller motsvarande yrkeserfarenheter. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Sista ansökningsdag 21/10. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Märk ansökan med Bageri 2018