Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Ansökningarna sparas i 3 månader.

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • STÄLLFÖRETRÄDANDE FÖRSÄLJNINGSCHEF FÄRSKVAROR - Tjänsten innebär att du tillsammans med försäljningschefen ansvarar för drift och bemanning. Tillsammans ska ni arbeta som ett team för att driva och utveckla avdelningen framåt. Du ska arbeta enligt syfte att uppnå ökad kundnöjdhet, försäljning och resultat samt skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken. Ditt huvudområde kommer att vara delikatess/kök/restaurang.Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Vi söker dig som brinner för kundservice och som alltid vill göra det lilla extra för kunden. Då tjänsten är en ledarbefattning så kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och förmågan att leda och utveckla dina medarbetare, driva dem samt följa upp deras prestation. Du är en entusiastisk person som trivs med att ha många bollar i luften. Du är duktig på att strukturera delegera och analysera. Självklart är du tydligt fokuserad på kund och försäljning och du drivs av att skapa god lönsamhet. Du är flexibel och villig att prova nya arbetssätt och är lösningsorienterad. Ser hellre möjligheter än hinder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbeten. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 21/11-18. MÄRK ANSÖKAN MED STF FC 19
  • ONLINEANSVARIG - Vi har en stark tillväxt på vår onlineförsäljning och satsar nu för att ta marknadsandelar med denna nya tjänst. Gillar du att bryta ny mark och bygga effektiva team? Tjänsten innebär att du tillsammans med försäljningschefen ansvarar för struktur, planering av verksamheten, administration, kvalitet, analyser och bemanningsplanering. Vi söker dig som är driven, lösningsorienterad, gillar kundservice och är en lagspelare. Du är effektiv och noggrann, positiv och energisk. Då tjänsten är en ledarbefattning kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper och förmågan att leda och utveckla dina medarbetare, coacha dem samt följa upp deras prestation. Du ska ha en god förmåga att få människor med dig. Inspirera och driva ditt team mot uppsatta mål. B-körkort är meriterande. Sista ansökningsdag 30/11. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Heltid. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader.
  • EXTRA/SOMMAR KASSAN KUNDJTÄNST - Vi söker dig som vill ha ett studentschema i vår kassalinje och som även vill ha ett sommarjobb 2019. Vi söker dig som är glad och positiv och brinner för kundservice. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare och ett plus om du arbetat med kundtjänst, spel och post men vi går mycket efter personliga egenskaper. Vi intervjuar löpande så skicka in en spontanansökan redan idag.
  • BUTIKSMEDARBETARE SOMMAR 2019 - Vi söker dig som vill ha ett roligt och utvecklande sommarjobb. Fördel om du planerar att arbeta hos oss lfera somrar samt arbeta extra därimellan. erfarenhet är ett plus men vi lägger även stor vikt på personliga egenskaper. Vi behöver personal till samtliga våra avdelningar och kommer intervjua löpande. Skicka in en spontanansökan.