Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Ansökningarna sparas i 3 månader. Vid frågor om tjänster maila sofia.wanstal@maxi.ica.se Följ våra sociala medier och håll ögonen öppna. Till hösten brukar det dyka upp tjänster hos oss. Du kan skicka in en spontanansökan redan idag.

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • BUTIKSMEDARBETARE - Vi söker en medarbetare till vår avdelning färskvaror med inriktning delikatess och grill. Du som söker ska brinna för kundservice. Tycka om att arbeta med (mer)försäljning och självklart tycka om att arbeta med mat. Du ska vara noggrann och tycka om att arbeta i ett högt tempo. Arbetsuppgifterna är främst i delikatess och grill men kan även finnas behov i kallkök och varupåfyllning. 20 timmar i veckan. dagtid. Provananställning 6 månader. Sista ansökningsdag 31/12-2021. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Märk ansökan med deli 2022.
  • BUTIKSMEDARBETARE CHAUFFÖR ONLINE - Vi söker en butiksmedarbetare/chaufför till vår avdelning online. Ca 30 timmar i veckan med möjlighet att utöka arbetstiden. Varierande arbetstider mellan 05:30-20:30. Arbetet innbär att du ska plocka ordrar åt våra kunder som handlar via nätet och att köra ut varorna till kunderna. Du som söker ska ha B-körkort. Du ska vara en ansvarsfull förare. När man plockar är det viktigt att man är noggrann och har ett kvalitetstänk. du ska tycka om att arbeta i ett högt tempo mot utsatta mål. Tjänste är tillsvidare som inleds med en provanställning på 6 månader. sista ansökningsdag 31/2-2022. Tillträde januari efter överenskommelse. Lön enligt avtal. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag..Klicka på spontanansökan. Märk ansökan med chaufför 2022...
  • BUTIKSMEDARBETARE ONLINE - Vi har två lediga tjänster på online. En som är 29 timmar i snitt i veckan och en som är 35 timmar i snitt. Tjänsterna är tillsvidare som inleds med en provanställning på 6 månader. Dagtid. Du som söker ska kunna börja arbeta 05:30. Arbetet innebär att man plockar ordrar till våra kunder som handlar online.. Du som söker ska tycka om att arbeta i ett högt tempo mot utsatta mål. Du ska vara noggrann och ha ett kvalitetstänk och brinna för kundservice. Sista ansökningsdag för båda tjänsterna är 31/1-2022.Tillträde omgående efter överenskommelse. Vi intervjuar löpande så tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag. Märk ansökan med online 2022.
  • BUTIKSMEDARBETARE KOLONIAL - Vi söker en serviceinriktad medarbetare till vår avdelning kolonial. Arbetet innebär kundbemötande, varupåfyllning, exponeringar, kassa m.m. Tjänsten är på ca 30 timmar i veckan. Varannan helg. Varierande arbetstider mellan 06:00-23:15. Du som söker får gärna ha erfarenhet sedan tidigare men vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Sista ansökningsdag 31/12-2021. Tillträde januari. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Klicka på spontanansökan. Märk ansökan i kommentaren med KOL 2022.
  • BUTIKSMEDARBETARE DELIKATESS/FISK - 35 timmar i veckan. Varannan helg. Varierande arbetstider. Arbete över manuell disk. Huvudområde fisk. Du som söker ska brinna för att jobba med mat och kundservice. Tycka om att jobba med (mer)försäljning. Viktigt att du är noggrann och kan följa de processer vi har kring matsäkerhet. Erfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Skicka in din ansökan genom att klicka på spontanansökan. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag 15/2..