Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Ansökningarna sparas i 3 månader. Tisdag den 4/2 så kommer vi ha en sommarjobbsaudition i vår restaurang Food & Fika. 18-20. Man får 3 minuter på sig att presentera sig, Ta med CV, gärna med bild. Välkommen!

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • BAGARE/KONDITOR - Vi söker en bagare/konditor som brinner för yrket. Du ska tycka om att arbeta med kundservice då vårt bageri har nära kontakt med våra kunder. Du ska vara driftig och målmedveten med en vilja att driva avdelningen framåt. Du som söker ska ha minst 1 års bageriutbildning eller motsvarande yrkeserfarenheter. Tjänsten innebär arbete i både bageri och konditori. Främst konditori. Heltid. Vikariat 3/2-20 till och med 31/12-2020. Sista ansökningsdag 10/1-20. Klicka på spontanansökan. Märk ansökan med BAGERI 20. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
  • BAGARE/KONDITORER - Vi söker extrapersonal till vårt bageri. Du som söker ska ha minst ett års bageriutbildning eller liknade yrkeserfarenhet. Pågående utbildning. Du som söker ska kunna arbeta minst 4 pass i måndaden samt sommaren 2020. klicka på spontanansökan och märk din ansökan med Extra bageri 2020