Maxi Trelleborg – för en enklare vardag

Maxi Trelleborg – för en enklare vardag

På Maxi ICA Stormarknad Trelleborg vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment.

Allt under ett tak

När du kommer till oss på ICA Maxi i Trelleborg får du en hel värld av smaker. Du hittar lätt, inspireras och lär dig samtidigt nya saker om våra råvaror. Våra olika avdelningar leder dig rätt till din festmåltid eller till dagens vardagsmål som snabbt ska vara på bordet. Är du kanske ute efter lite prylar och kläder just idag? Det har vi också. Vårt sortiment är brett.  Bara fråga oss i personalen vi hjälper dig gärna.

Lyckan är en god köttbit

Vill du handla ditt kött från riktiga styckare som vet vad dem pratar om? På vår köttavdelning finns den expertis du behöver. Vi har ett brett sortiment, butiksstyckat och färdigproducerat. Vi har alltid hängmörat, oxfilé, ryggbiff och entrecote. Självklart följer vi säsongen och har en stor del svenskt kött. Kött för alla tillfällen och smaker helt enkelt.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Vi har mat för alla tillfällen!

I kallskänken på Maxi ICA Stormarknad Trelleborg gör vi jobbet till festen och andra typer av arrangemang. Det är här de goda smörgåstårtorna, landgångarna och allt det andra läckra blir till. Känner du att orkan tryter eller att du helt enkelt inte har lust att ställa dig framför spisen? Här hittar du färdiga rätter, mackor, pastasallader och vanliga sallader bland mycket annat gott. 

En färgsprakande och hälsosam avdelning

Inget snack om att det är hos oss du ska handla frukt och grönt. Vi har en fin avdelning med allt du kan tänka dig och saker du aldrig kunnat tänka dig. Exotiskt och vardagligt. Vår lokala leverantör levererar potatis och grönsaker flera gånger om dagen.