Söker vi dig?

Rasmus

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan!

Rasmus

Hej! Jag heter Rasmus och har jobbat på Maxi Lindhagen sedan 2011. Jag har under dessa år arbetat på flera olika avdelningar och är nu frysansvarig i butiken. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb här på Maxi Lindhagen då jag har både varierande och utmanande arbetsuppgifter plus trevliga kollegor att arbeta med.

Som ansvarig för frysavdelningen har jag arbetsuppgifter både ute i butiken och på kontoret. När jag arbetar ute i butiken med att plocka varor och sätta ut pris information får jag mycket kundkontakt genom att hjälpa kunder att hitta varor och tipsa om varor och recept. En bra kundkontakt är viktigt både för mig och kunderna. På kontoret får jag göra det som är mest utmanande och givande för mig vilket är att jobba med ekonomi och planering. Jag har alltid älskat siffror så tycker om att räkna på priser och volymer, förhandla om priser och sätta prognoser på försäljning.

Jag trivs också mycket bra med mina arbetskamrater, alla samarbetar och man känner sig alltid välkommen när man kommer till jobbet. Vi har bra kontakt mellan avdelningarna och är som en liten familj här på MAXI Lindhagen.

Min syster rekommenderade mig att söka jobb på Maxi Lindhagen då hon själv jobbade här för några år sedan. Jag skicka in en spontanansökan och fick snart komma på intervju, som gav mig ett av mina allra första jobb på butikens mejeriavdelning. Jag känner att jag får utvecklas på jobbet, trivs med det jag gör och känner mig som en del av den stora ICA familjen här på Lindhagen.