Söker vi dig?

Niklas

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. För omgående anställning söker vi nu en jouransvarig till vårt jourteam. Tjänsten går ut på att säkerställa en fungerande daglig drift avseende butikens samtliga avdelningar. Du är en ledare som trivs med ansvar, högt tempo och vill vara med och utveckla vår butik framåt.Arbetstiden är deltid främst eftermiddag/kväll. Vi söker dig som har arbetat i butik tidigare, som löpande kan prioritera och fördela resurser efter behov och sist men inte minst älskar du mötet med kunden och brinner för service. Frågor och ansökningar till Ingela.rister@maxi.ica.se

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
Amanda jobbar i kassan

Amanda

Hej. Jag heter Amanda och är medarbetare i kassalinjen på ICA MAXI Lindhagen sedan maj 2012. Som medarbetare i kassalinjen arbetar man både i kassan, självscanningen, kundtjänst samt i minihuset där vi har barnpassning.

Kassan är den sista anhalten för kunderna och det krävs extra mycket av medarbetarna här. Kunderna ska alltid få "det lilla extra" innan de lämnar butiken. Det är framförallt det som gör arbetet i kassan så roligt. Kunderna ger en så mycket energi och det är så kul att kunna ge dem ett leende på läpparna tillbaka.

Jag trivs också mycket bra med mina arbetskamrater, alla samarbetar och man känner sig alltid välkommen när man kommer till jobbet. Vi ahr bra kontakt mellan avdelningarna och är som en liten familj här på MAXI Lindhagen.

Jag fick rekommendationer av en kompis att söka via hemsidan. Hon arbetar också här och tipsade om att det är en bra arbetsplats. Efter diverse intervjuer blev jag utvald av 30 sökande. På MAXI finns det goda utvecklingsmöjligheter och jag ser fram emot att utvecklas här de närmaste åren!