Maxi ICA Stormarknad Lindhagen

Registrera dig nedan för att få fri parkering när du handlar!

Vid in- och utpassage i parkeringsgaraget registreras ditt registreringsnummer av kameror automatiskt. Som medlem i ICA Maxi Lindhagens parkerings kundklubb får du 2 timmar fri parkering per dag.

2 timmar fri parkering gäller alltså endast om du registrerar dig som medlem i vår parkeringskundklubb. Det är en registrering som går fort och endast behöver utföras en enda gång. För att registrera dig, följ länken nedan.  

Registrera dig här

Om du inte redan är registrerad hos Parkman i Autopay med ett konto kommer du att behöva registrera ett konto i Autopay hos Parkman. Har du redan ett konto i Autopay behöver du bara bekräfta ditt medlemskap genom att följa länken i mailet.

Har du flera bilar kan du såklart koppla alla dina registreringsnummer till ditt Autopay konto, dock går det bara att parkera 2 timmar gratis med en av dina bilar åt gången. 

Om du inte kan/vill gå med i kundklubben finns det iPads vid utgången där du kan checka ut din bil för att få gratis parkering. Detta behöver du göra varje gång du handlar, varför vi rekommenderar att gå med i parkeringskundklubben.