Dietist i butik - Det ska vara lätt och gott att äta hälsosamt

Vi på Maxi ICA Stormarknad älskar mat. Eftersom det vi äter har stor betydelse för vår hälsa erbjuder vi Dietist i butik.

Vill du göra ett viktigt val för hälsan så är det vardagsmaten du ska fokusera på, för det är vad vi äter oftast som spelar störst roll för hälsan. Våra dietister är experter på just hälsosam mat som passar för dig och din familj. Passa på att träffa våra dietister i butiken eller ta med dig deras lätta och goda recept hem!

Dietist i butiken

Våra dietister är på plats i butiken för dig och din familj. Passa på att inspireras, ta med dig ett recept, få svar på din fråga eller smaka på något gott som det ofta bjuds på. Du hittar datum när dietist finns på plats via fliken nedan.

Dietistens val

För att göra det lätt att handla hälsosamt har våra dietister märkt ut de mer hälsosamma valen i hylla. Håll utkik efter märkningen!

Hälsoslingan

I de avdelningar i butiken där det finns mycket att vinna på att välja de mer hälsosamma valen har våra dietister spelat in små avsnitt om hur du hittar de bästa valen i just denna hylla. Passar för vuxna och barn – häng på!

Nästa tillfälle

Dietist i butik är för närvarande pausat pga av rådande situation. Men vi erbjuder kostföreläsningar med vår dietist på vår instagram.

Dietistens val

För att underlätta valen i butik och för att du på ett enkelt sätt ska kunna välja god och hälsosam mat har våra dietister i flera hyllor märkt ut varor med ”Dietistens Val”. Det är livsmedel som i just den hyllan är extra bra val för hälsan.

Dietistens val är livsmedel med:

  • mer fullkorn och fiber
  • bättre fettkvalité
  • mindre socker och salt
  • utan onödiga tillsatser

Fråga dietisten

Våra dietister och nutritionister svarar på alla dina frågor om mat och hälsa.

Ställ din fråga här