Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan!
Sofie

Sofie trivs med sitt fria jobb

Det var ett sommarjobb som blev inkörsporten för Sofie på Maxi. Därefter följde några års helgjobb i kassan innan hon började plocka upp varor på hyllorna på Kolonial. Sedan dess har Sofie utvecklats inom butiken och idag har hon fast anställning och är ansvarig för mejeriet.

Att se till att det är ordning och reda på hyllorna, att de är välfyllda hör till hennes arbetsuppgifter. Kundkontakten, att hjälpa kunderna till rätta är också en viktig del av arbetet.

Erfarenheten från ett säsongsjobb som infovärdinna i Åre kommer här väl till pass. - Det är ett socialt jobb med mycket kundkontakt, bra betalt och fritt arbete, säger Sofie. Här på Maxi har vi en bra blandning av medarbetare, både gamla och unga. Mycket ungt folk som jag har jättekul tillsammans med.

Jag har pluggat till eventproducent och det passar bra. Här i butiken händer det alltid något nytt. Ingen dag är den andra lik. Bräda och utförsåkning på skidor tycker jag är kul och att umgås med mina kompisar, berättar Sofie.