Hundparkering

Smart och tryggt året runt!

Använd våra smarta stöldsäkra hundparkeringar med aircondition och värme.

Gör så här:

Ladda ner DEN4DOGS-appen för iPhone eller Android

När du kommer till oss så har vi 3 hundparkeringar på platsen Titta in genom dörren om det finns en hund därinne, eller så beskriver den Digitala displayen på buren om det är ledigt eller upptaget. Även Den4Dogs appen visar om hundparkeringen är upptagen eller ledig.

När du på plats valt ut en hundparkering, swipa hänglåset till höger för att låsa upp. Observera att du inte kan öppna en hundparkering förrän du är i anslutning till dem. Sedan har du 20 sekunder att öppna dörren. Håll dörren öppen tills hunden är placerad inne i hundparkering.

När du ska hämta ut hunden så låser du upp igen, svep låset till höger.

Observera
De flesta hundar trivs i denna typ av bur, men någon enstaka hund kan ha behov att vänja sig. Om du behöver vänja din hund är ett gott tips att du tar med några godbitar och gärna en filt som hunden tycker om. Träna med hunden genom att låta den sitta där endast korta stunder i början så att den känner sig trygg med buren, vi rekommenderar att hunden är i hundparkering max, 1 timme, men det är upp till hunden och hur den trivs i buren. Ta hänsyn till hundens förmåga att acklimatisera sig. Hundparkering har golvvärme som värmer under den kalla perioden som vintertid.  Hundparkering har mycket god ventilation i kombination med temperaturstyrt fläktsystem som gör att hunden får rik tillgång till frisk luft under varma sommardagar.

Den4Dogs

Vovvens egen parkering

- Hygienisk

- Klimatstyrd

- Stöldsäker

"Smart och tryggt året runt"