Söker vi dig?

Personal, ICA-stig med flera

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Maila din spontanansökan till hr.norrkoping@maxi.ica.se

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan!
Anna

Anna gillar kundkontakten

Anna började jobba som semestervikarie på Maxi sommaren 2003. Nu växlar hon mellan kassan, utcheckningen, förbutiken, fastfood och Minihuset.

– Jag tycker det är roligt att få träffa så mycket människor som jag gör här på Maxi. Kundkontakten är bland det roligaste med det här jobbet. Ingen dag är den andra lik. Det är väldigt fina arbetskamrater här och stämningen bland personalen är jättebra. Jag stortrivs, avlutar en leende Anna.

På sin fritid gillar Anna att pyssla med lägenheten, träna och umgås med sina vänner. I framtiden kan det bli aktuellt med att börja plugga på universitet eller högskola.

Jens

Jens ansvarar för kött

Jens är ansvarig för kött sedan 2003, innan dess var han fyra år på en ICA Supermarket i Stockholm. Jens gick livsmedelsprogrammet Kött-Chark på gymnasiet och avlade gesällprov 1996. Därefter följde tre år i livsmedelsbutik i Norrköping.

– Maxi är en riktig färskvarubutik. Jag är själv matintresserad, så det är roligt att jobba i den här miljön. Kundkontakten är viktig, många kommer och ställer frågor och vill ha råd om kött. Vi är ett bra gäng och utvecklingsmöjliheterna, att avancera är stora här, avslutar Jens.

Fritidsintressen är musik och han spelar bas i ett reggaeband. Jens gillar fotboll och Hammarby är favoritlaget.