Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

Vi söker alltid efter engagerade och matintresserade kollegor!

Lediga tjänster just nu

Lediga jobb / Spontanansökan
  • Säljledare Kolonial - Vill du arbeta i en av landets största ICA butiker? Skapar du delaktighet och engagemang hos medarbetare genom ditt ledarskap? Har du högre ambitioner med din karriär? Sök tjänsten här!
  • Försäljningschef Kassa/Kundtjänst - Tycker du om att ge service i världsklass? Är du en engagerad ledare som inspirerar och arbetar med ett nära och coachande ledarskap? Då är det här tjänsten för dig!
  • Redovisningsekonom med intresse för lön - Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning, lön och fakturering? Är du en prestigelös person som gillar att ge service samt skapa rätt förutsättningar för butiksdriften?
  • Driftledare Bageri - Är du utbildad Bagare? Är du en engagerad ledare som coachar och utvecklar? Vill du arbeta i ett team som älskar att skapa och brinner för kvalitet & service? Då vill vi träffa dig!
  • Beställare Frukt- & Grönt - Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Frukt- och Gröntavdelning? Vill du vara involverad i beslut om avdelningens utveckling samt möjlighet att göra karriär i en av Sveriges största ICA-butiker?
  • Är du vår nästa stjärna i butiken? - spontanansökan - Vill du att arbeta i team tillsammans i en härlig atmosfär med högt tempo? Gillar du försäljning och att skapa kundupplevelse? Varmt välkommen in med din ansökan.
  • Till dig som söker en ansvarsposition! - Spontanansökan - Vill du göra karriär i butik och letar efter ett stimulerande arbete med avdelningsansvar?
  • Bagare & konditor - Spontansökan - Är du Bagare och/eller Konditor? Vill du arbeta i ett team som älskar att skapa och brinner för kvalitet & service?

Att jobba på Maxi Nacka

Det finns många skäl till att arbeta på Maxi Nacka. När vi frågar våra medarbetare är det främst dessa dessa skäl som de tar upp.

Alla trevliga kollegor

Våra medarbetare är enkla, trevliga medarbetare som hjälper och stöttar varandra och våra kunder. När vi frågar våra medarbetare vad som är det bästa med att arbeta hos oss på Maxi Nacka kommer det upp många svar men ett som alltid ligger i topp är alla trevliga kollegor. Här får du vänner för livet.


Hälsa och trevnad

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, är engagerade och tycker om att gå till jobbet. Därför satsar vi mycket på hälsa och trivsel genom att erbjuda friskvårdsbidrag, har utmanande tävlingar som stegtävling, genomförande av ICA Klassikern och möjlighet till frukost. Dessutom har vi alltid en personalfest där vi har kul tillsammans.

En karriär uppåt eller i sidled

Vi vill stimulera till ökad kunskap, utveckling, lärande och ansvarstagande. Hos oss kan du ha en karriär både genom att få en högre tjänst men även genom att byta avdelning eller arbetsuppgifter. Här lär du dig både genom utbildning, inlärning i verkliga arbetssituationer och genom att dela med sig av sina erfarenheter till kollegorna. Genom inspiration, feedback och tydliga mål får vi våra medarbetare att växa. Vårt mål: Branschens bästa arbetsplats!

Trygg arbetsgivare

Vår ambition är att vara en trygg arbetsgivare som våra medarbetare kan lita på. Hos oss är det viktigt att ha ordning och reda på rutiner, scheman och information. Vi är tydliga med våra mål och visioner, arbetar med långsiktig planering och ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt.

Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsplats!

Därför arbetar vi varje dag med att efterleva vår värdegrund:
Kunden & kollegan i fokus
Utstrålning
Bemötande
Engagemang
Noggrannhet
Hos oss kallar vi detta för Kuben!