Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

Vi söker alltid efter engagerade och matintresserade kollegor!

Lediga tjänster just nu

Lediga jobb / Spontanansökan
  • Matkreatör - Vill du vara med och forma tjänsten som Matkreatör och arbeta i en av Sveriges största matbutiker med en exklusiv Saluhall där du lyfter fram de senaste mattrenderna? Då har vi tjänsten för dig!
  • Beställare Frukt och grönt: - Älskar du bra kvalitet? Är du en engagerad och ordningsam person som tycker om att ta mycket egna initiativ? Då har vi jobbet för dig!
  • Ställföreträdande Säljledare - Vill du arbeta med service, glada kollegor samt mat och dryck i en ledande position? Sprider du glädje bland kollegor och kunder? Då är det här tjänsten för dig!
  • Försäljningschef Saluhallen/ Färskvaruchef - Tycker du om försäljning och vill utveckla vår saluhall till nya höjder? Är du en duktig och engagerad ledare med ett brinnande intresse för mat? Då är detta tjänsten för dig!
  • Spontanansökan! Är du vår nästa stjärna i butiken? - Har du ett stort matintresse? Är du en glad och driven person som älskar att dela med dig av din kunskap? Tycker du om att inspirera och ge service i världsklass? Då söker vi dig!
  • Säljledare till Delikatessen i vår Saluhall - Tycker du om att inspirera andra med dina produktkunskaper inom ost, chark och kött? Är du en entusiastisk ledare som sprider glädje bland kollegor och kunder? Då är det här tjänsten för dig!
  • Säljledare/Beställare till vår färskvaruavdelning - Letar du efter ett jobb med mycket ansvar där du kan påverka försäljningen? Har du ett ordningssinne i världsklass? Arbetar du som beställare idag och vill ta nästa steg? Då har vi en tjänst för dig!
  • Nu söker vi en Jouransvarig! - Har du erfarenhet av att arbeta som jouransvarig i butik eller är du redo för ditt nästa steg i karriären? Då har vi jobbet för dig!

Att jobba på Maxi Nacka

Det finns många skäl till att arbeta på Maxi Nacka. När vi frågar våra medarbetare är det främst dessa dessa skäl som de tar upp.

Alla trevliga kollegor

Våra medarbetare är enkla, trevliga medarbetare som hjälper och stöttar varandra och våra kunder. När vi frågar våra medarbetare vad som är det bästa med att arbeta hos oss på Maxi Nacka kommer det upp många svar men ett som alltid ligger i topp är alla trevliga kollegor. Här får du vänner för livet.


Hälsa och trevnad

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, är engagerade och tycker om att gå till jobbet. Därför satsar vi mycket på hälsa och trivsel genom att erbjuda kiropraktor, roliga tävlingar som stegtävling och möjlighet till frukost. Dessutom har vi alltid en personalfest där vi har kul tillsammans.

En karriär uppåt eller i sidled

Vi vill stimulera till ökad kunskap, utveckling, lärande och ansvarstagande, Hos oss kan du ha en karriär både genom att få en högre tjänst men även genom att byta avdelning eller arbetsuppgifter. Här lär du dig både genom utbildning, inlärning i verkliga arbetssituationer och genom att dela med sig av sina erfarenheter till kollegorna. Genom inspiration, feedback och tydliga mål får vi våra medarbetare att växa. Vårt mål: Branschens bästa arbetsplats!

Trygg arbetsgivare

Vår ambition är att vara en trygg arbetsgivare som våra medarbetare kan lita på. Hos oss är det viktigt att ha ordning och reda på rutiner, scheman och information. Vi är tydliga med våra mål och visioner, arbetar med långsiktig planering och ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt.

Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsplats!

därför arbetar vi varje dag med att efterleva våra värdegrunder

Kunden i fokus

Vi stämmer av butiken ur kundens perspektiv. Kunden möts av engagemang och effektivitet. Vi ser till att kunden är nöjd när den lämnar butiken. När en kund frågar efter en vara följer vi alltid med kunden till rätt plats eller respektive avdelningsansvarig.


Utstrålning

Att vi på ett proffsigt sätt alltid gentemot kund är glada och trevliga och måna om att hjälpa kunden.


Bemötande

Vi levererar hög kvalitet på allt vi gör. Vi försöker överträffa kundens förväntningar och bemöta kunden på samma sätt som vi själva vill bli bemötta. När kunden kommer in till vår butik möter vi kunden med blicken och hälsa.


Engagemang

Vi möter kunden med effektivitet, engagemang och ett intresse för kundens behov. Vi söker information som ges från medarbetare, ledning, kunder och övriga källor.


Noggrannhet

Vi lämnar vår arbetsplats som vi själva vill finna den. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt kvalitet-, hygien- och miljöarbete. Vi är svanen- och kvalitetscertifierade.


Hos oss kallar vi detta för Kuben.