Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

Vill du bli ännu bättre har du stora möjligheter hos oss. Vi söker engagerade och matintresserade kollegor!

Lediga tjänster just nu

lediga jobb/Spontanansökan
  • Säljledare för Delikatessen! - Vill du arbeta i Årets butik 2018? Tycker du om att inspirera andra med dina produktkunskaper inom ost, chark och kött? Är du en entusiastisk ledare som sprider glädje bland kollegor och kunder? Då är det här tjänsten för dig!
  • Kallskänk till vårt härliga team! - Är du en noggrann och glädjefull person? Har du ett stort matintresse och tycker om att inspirera andra genom din kunskap? Då är det här tjänsten för dig!
  • Nu söker vi fler kassaledare! - Är du vår nya kassaledare? Har du tidigare erfarenhet av att leda personal och har ett lösningsfokuserat arbetssätt? Då är det här rätt tjänst för dig!
  • Är du vår nästa Kundservicesansvarig? - Vill du arbeta i Årets butik 2018 som Kundserviceansvarig där visst kassaledararbete ingår? Tycker du om att ge service i världsklass och skapa engagemang hos dina kollegor? Då är det här tjänsten för dig!
  • Försäljningschef till Frys & Mejeriavdelningen! - Tycker du om försäljning och vill arbeta tillsammans med ett härligt gäng? Är du en grymt duktig och engagerad ledare? Då är det här tjänsten för dig!
  • Café och Restaurang söker sin nästa stjärna! - Vill du arbeta med service, glada kollegor samt mat och dryck i Årets butik 2018? Sprider du glädje bland kollegor och kunder? Då är det här tjänsten för dig!
  • Nu söker vi en Säljledare till Hälsa & Skönhet! - Är du en grymt duktig och engagerad säljare? Tycker du om trender och älskar allt som har med skönhet och hälsa att göra? Då är det här tjänsten för dig!
  • Vår nästa stjärna i fisk- & delikatessdisken? - Är du en glad och driven person som älskar att dela med dig av din kunskap? Är du matintresserad och tycker du om att inspirera andra? Då är det här tjänsten för dig!
  • Medarbetare till vår Frys och Mejeriavdelning - Är du en driven och flexibel person som gillar högt tempo? Tycker du om att arbeta självständigt och dagligen bemöta kunder i ditt arbete? Då har vi jobbet för dig!
  • Spontanansökan! Är du vår nästa stjärna i butiken? - Har du ett stort matintresse? Är du en glad och driven person som älskar att dela med dig av din kunskap? Tycker du om att inspirera och ge service i världsklass? Då söker vi dig!

Att jobba på Maxi Nacka

Det finns många skäl till att arbeta på Maxi Nacka. När vi frågar våra medarbetare är det främst dessa dessa skäl som de tar upp.

Alla trevliga kollegor

Våra medarbetare är enkla, trevliga medarbetare som hjälper och stöttar varandra och våra kunder. När vi frågar våra medarbetare vad som är det bästa med att arbeta hos oss på Maxi Nacka kommer det upp många svar men ett som alltid ligger i topp är alla trevliga kollegor. Här får du vänner för livet.


Hälsa och trevnad

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, är engagerade och tycker om att gå till jobbet. Därför satsar vi mycket på hälsa och trivsel genom att erbjuda kiropraktor, roliga tävlingar som stegtävling och möjlighet till frukost. Dessutom har vi alltid en personalfest där vi har kul tillsammans.

En karriär uppåt eller i sidled

Vi vill stimulera till ökad kunskap, utveckling, lärande och ansvarstagande, Hos oss kan du ha en karriär både genom att få en högre tjänst men även genom att byta avdelning eller arbetsuppgifter. Här lär du dig både genom utbildning, inlärning i verkliga arbetssituationer och genom att dela med sig av sina erfarenheter till kollegorna. Genom inspiration, feedback och tydliga mål får vi våra medarbetare att växa. Vårt mål: Branschens bästa arbetsplats!

Trygg arbetsgivare

Vår ambition är att vara en trygg arbetsgivare som våra medarbetare kan lita på. Hos oss är det viktigt att ha ordning och reda på rutiner, scheman och information. Vi är tydliga med våra mål och visioner, arbetar med långsiktig planering och ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt.

Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsplats!

därför arbetar vi varje dag med att efterleva våra värdegrunder

Kunden i fokus

Vi stämmer av butiken ur kundens perspektiv. Kunden möts av engagemang och effektivitet. Vi ser till att kunden är nöjd när den lämnar butiken. När en kund frågar efter en vara följer vi alltid med kunden till rätt plats eller respektive avdelningsansvarig.


Utstrålning

Att vi på ett proffsigt sätt alltid gentemot kund är glada och trevliga och måna om att hjälpa kunden.


Bemötande

Vi levererar hög kvalitet på allt vi gör. Vi försöker överträffa kundens förväntningar och bemöta kunden på samma sätt som vi själva vill bli bemötta. När kunden kommer in till vår butik möter vi kunden med blicken och hälsa.


Engagemang

Vi möter kunden med effektivitet, engagemang och ett intresse för kundens behov. Vi söker information som ges från medarbetare, ledning, kunder och övriga källor.


Noggrannhet

Vi lämnar vår arbetsplats som vi själva vill finna den. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt kvalitet-, hygien- och miljöarbete. Vi är svanen- och kvalitetscertifierade.


Hos oss kallar vi detta för Kuben.