Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

Vi söker alltid efter engagerade och matintresserade kollegor!

Lediga tjänster just nu

Lediga jobb / Spontanansökan

Att jobba på Maxi Nacka

Det finns många skäl till att arbeta på Maxi Nacka. När vi frågar våra medarbetare är det främst dessa dessa skäl som de tar upp.

Alla trevliga kollegor

Våra medarbetare är enkla, trevliga medarbetare som hjälper och stöttar varandra och våra kunder. När vi frågar våra medarbetare vad som är det bästa med att arbeta hos oss på Maxi Nacka kommer det upp många svar men ett som alltid ligger i topp är alla trevliga kollegor. Här får du vänner för livet.


Hälsa och trevnad

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, är engagerade och tycker om att gå till jobbet. Därför satsar vi mycket på hälsa och trivsel genom att erbjuda friskvårdsbidrag, har utmanande tävlingar som stegtävling, genomförande av ICA Klassikern och möjlighet till frukost. Dessutom har vi alltid en personalfest där vi har kul tillsammans.

En karriär uppåt eller i sidled

Vi vill stimulera till ökad kunskap, utveckling, lärande och ansvarstagande. Hos oss kan du ha en karriär både genom att få en högre tjänst men även genom att byta avdelning eller arbetsuppgifter. Här lär du dig både genom utbildning, inlärning i verkliga arbetssituationer och genom att dela med sig av sina erfarenheter till kollegorna. Genom inspiration, feedback och tydliga mål får vi våra medarbetare att växa. Vårt mål: Branschens bästa arbetsplats!

Trygg arbetsgivare

Vår ambition är att vara en trygg arbetsgivare som våra medarbetare kan lita på. Hos oss är det viktigt att ha ordning och reda på rutiner, scheman och information. Vi är tydliga med våra mål och visioner, arbetar med långsiktig planering och ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt.

Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsplats!

Därför arbetar vi varje dag med att efterleva vår värdegrund:
Kunden i fokus
Utstrålning
Bemötande
Engagemang
Noggrannhet
Hos oss kallar vi detta för Kuben!