Det här hittar du i butiken

Det här hittar du i butiken

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Mora är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Nybakat från bageriet

I bageriet hittar du nybakat bröd sju dagar i veckan. Förutom matbröd bakar vi egna tårtor och fikabröd. Välkommen att beställa din tårta hos oss!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Fakta om butiken

Att handla ska vara enkelt. Men också lustfyllt och till ett bra pris. Vi öppnade vår butik 2008. Maxi ICA Stormarknad Mora är den moderna stormarknaden. Du har ett stort sortiment att välja ur, samtidigt som det är lätt att hitta vad du söker. Tips och kunskap om olika produkter gör det dessutom enkelt för dig att välja rätt.

I vår butik finns många nya spännande avdelningar, fyllda med god mat, heminredning, husgeråd eller saker för en skön fritid. Vi har utgått från dig som handlar hos oss. Vad vill du att vi ska erbjuda dig? Vi hoppas och tror att vi hittat rätt – en butik som gör vardagen lite enklare.

Välkommen!