Vi fokuserar på färskvaror

Vi fokuserar på färskvaror

Maxi ICA Stormarknad Västra Hamnen är en av de första Maxibutikerna enligt konceptet ”Den lilla stormarknaden”. Detta innebär att fokus ligger på färskvaror. Konceptet visar sig genom det egna bageriet med utbildade bagare och den manuella delikatess-/fiskdisken. Maxi i västra hamnen, Malmö öppnade i november 2005.
Ta bussen till oss?
Kontrollera information om linjer och hållplatser på Skånetrafikens hemsida www.skanetrafiken.se

Handlarna har ordet

Vi heter Kent och BrittMarie Haglund och driver butiken tillsammans med Tobias Haglund, butikschefen Christer, försäljningschefer samt 150 medarbetare. Vi har lång erfarenhet av branschen från butik i Boden i elva år följt av två år i Skellefteå. Till Skåne kom vi 1999 och drev till en början Kvantum Mobilia i Lund innan vi fick förtroendet att driva Maxi, Västra Hamnen, Malmö.

ICA Maxi Stormarknad Västra Hamnen slog upp portarna första gången den 16 november 2005. Butiksytan hyrs av fastighetsägaren Skandiafastigheter.

Under hösten 2013 byggde vi ut butiken och blev ännu större och bättre. I samband med det fick vi också nya grannar i form av bl.a. Systembolaget.

2016 började Malmö stad bygga utanför vår gamla entré som därför stängdes. Vi hälsar er numera välkomna in från Masttorget.

Våren 2017 öppnade parkeringsdäcket ovanför butiken. Därifrån kan du ta dig direkt ner till butiken via rullband eller hiss. Perfekt när det regnar och snöar!

2018-2019 var det dags för nästa större förändring. Vi fick tillgång till mer yta och efter önskemål från er kunder utökade vi färskvaruavdelningarna, där frukt och gröntavdelningen bl.a. blev mycket större. Delikatess-/fiskdisken byttes ut och vi utökade sortimentet med varm dagens lunch måndag-fredag.

2020 byggs det hus på det som tidigare var parkering för våra kunder. Därför rekommenderar vi starkt att parkera på parkeringsdäcket ovanför butiken. Mycket bekvämare!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Västra Hamnen är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat med flera manuella punkter och specialvaror som husgeråd, böcker, leksaker, media. Blommor och hälsa & skönhet och mycket mer hittar du också hos oss. Allt till priser du gillar!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Vi är Svanenmärkta

Miljöfrågorna står alltid högt på dagordningen hos oss. Butiken är Svanenmärkt, vilket betyder att vi tar ett helhetsgrepp på vårt miljöarbete och uppfyller miljökraven inom såväl vårt sortiment som transporter, återvinning och energiförbrukning.

Vi har hög kreditvärdighet!

Kreditklass fem är ett intyg på att vi har högsta kreditvärdighet och är ett välskött företag. För att få en femma krävs ett långsiktigt och stabilt arbete. Bakom kreditklassningen finns en avancerad beräkning, som tar hänsyn till många ekonomiska och historiska parametrar.